Cacti (home)ForumsRepositoryDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Mon Dec 22, 2014 1:25 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Newbie - No "User ports up"
PostPosted: Fri Mar 14, 2008 4:55 am 
Offline
Cacti User

Joined: Fri Aug 18, 2006 11:22 am
Posts: 103
Location: MSK, RU
Hello,
I'm new to mactrack. I've got a couple of Nortel boxes.
I added them to mactack and they appear to be polling. But somehow there are no user ports in UP state. What might be the problem?

I use get_norbay_switch_ports and get_standard_arp_table.
Devices are:
ERS-8606 (4.1.3.0), ObjectID: .1.3.6.1.4.1.2272.31
5520-48T-PWR HW:01 FW:5.0.0.3 SW:v5.0.5.021, ObjectID: .1.3.6.1.4.1.45.3.59.2

thanks in advance,
airwalk


Quote:
Cacti Version - 0.8.7a
Plugin Architecture - 1.4
Poller Type - CMD.php
Server Info - Windows NT 5.2
Web Server - Apache/2.2.8 (Win32) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g PHP/5.2.5
PHP - 5.2.5
PHP Extensions - bcmath, calendar, com_dotnet, ctype, session, filter, ftp, hash, iconv, json, odbc, pcre, Reflection, date, libxml, standard, tokenizer, zlib, SimpleXML, dom, SPL, wddx, xml, xmlreader, xmlwriter, apache2handler, mbstring, curl, gd, ldap, mysql, snmp, sockets, Zend Optimizer
MySQL - 5.0.51a-community-nt
RRDTool - 1.2.23


Attachments:
untitled.PNG
untitled.PNG [ 5.08 KiB | Viewed 3239 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 5:04 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14862
Location: MI, USA
Look's like the norbay scanner needs an upgrade. However, you should run the scanner in debug manually and post it for other to see. You can edit out the confidential part.

TheWitness

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 20, 2008 8:53 am 
Offline
Cacti User

Joined: Fri Aug 18, 2006 11:22 am
Posts: 103
Location: MSK, RU
TheWitness wrote:
Look's like the norbay scanner needs an upgrade. However, you should run the scanner in debug manually and post it for other to see. You can edit out the confidential part.

TheWitness


There you are. Please, have a look. Rename txt -> 7z and extract.


Attachments:
switch.txt [7.33 KiB]
Downloaded 266 times
router.txt [1.92 KiB]
Downloaded 205 times
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 12, 2009 10:22 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14862
Location: MI, USA
This is a dollar late and more than a day short (?), but the problem was likely related to the ifType coming back with full text and not simply an integer. Fixing in MacTrack 2.0 anyhow.

TheWitness

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group