Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sat Jun 24, 2017 7:21 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Thold 1.02 with Cacti 1.1.1 not displaying current values
PostPosted: Thu Mar 30, 2017 2:04 pm 
Offline

Joined: Thu May 15, 2008 1:56 pm
Posts: 14
Location: Wenatchee, WA
Hello Cacti group. I'm hoping someone might be able to help me out. I just installed Cacti 1.1.1 via Git Hub on a new install of Debian 8.7, which seems to be working thus far. All expect Thold. When I create a new template and add devices to it the Current value is blank. This makes it so nothing will trigger.


Attachments:
graph.PNG
graph.PNG [ 29.78 KiB | Viewed 1050 times ]
noCurrentvalues.PNG
noCurrentvalues.PNG [ 80.9 KiB | Viewed 1050 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Thold 1.02 with Cacti 1.1.1 not displaying current value
PostPosted: Mon Apr 03, 2017 5:42 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am
Posts: 302
What is in your log?

_________________
Before history, there was a paradise, now dust.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Thold 1.02 with Cacti 1.1.1 not displaying current value
PostPosted: Mon Apr 10, 2017 12:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 16, 2017 8:43 am
Posts: 26
I am having this exact issue.

Cacti 1.1.2
Thold 1.02

Log:
Code:
2017-04-10 12:20:42 - SYSTEM THOLD STATS: CPUTime:0 MaxRuntime:0 Tholds:0 TotalDevices:50 DownDevices:0 NewDownDevices:0 Processes: 0 completed, 0 running, 0 broken

_________________
Ubuntu 16.04.2 LTS
Cacti 1.1.6
Spine 1.1.6
RRDtool 1.5.5
PHP 7.0.15
mysql 14.14 (5.7.18)
Cycle 4.0
Monitor 2.1
Gexport 1.0
Thold 1.02
PHP Weathermap 0.98a


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Thold 1.02 with Cacti 1.1.1 not displaying current value
PostPosted: Fri Apr 21, 2017 11:24 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 16, 2017 8:43 am
Posts: 26
After searching through github I figured out my problem. Goto Settings.. Thresholds.. and make sure "Enable Threshold Daemon" is UNchecked. After that current values and thresholds started working. 8)

_________________
Ubuntu 16.04.2 LTS
Cacti 1.1.6
Spine 1.1.6
RRDtool 1.5.5
PHP 7.0.15
mysql 14.14 (5.7.18)
Cycle 4.0
Monitor 2.1
Gexport 1.0
Thold 1.02
PHP Weathermap 0.98a


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group