Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sun Apr 30, 2017 11:28 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 155 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Author Message
 Post subject: Re: ConfigStore Plugin
PostPosted: Thu Mar 26, 2015 2:51 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Nov 17, 2011 5:15 pm
Posts: 36
:( any update?

_________________
Regards,
Pizu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ConfigStore Plugin
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 9:09 am 
Offline

Joined: Tue Apr 07, 2015 9:04 am
Posts: 1
Hi chadd. How can i enable Cisco Nexus to backup?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ConfigStore Plugin
PostPosted: Fri Jun 26, 2015 6:32 am 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Tue May 24, 2005 6:23 pm
Posts: 110
Hi,

First of all thanks for the great work!
I've got one question though.
The table width is set to 100% with configstore this results in a table wich is to wide.
Routerconfig scales the table and uses some kind of word wrap. (see attachments)

I've been trying to fix this but so far no luck.

Can anyone help me solve this?

Thanks in advance

Marcel


Attachments:
File comment: Configstore without word wrap
nowarp.png
nowarp.png [ 39.93 KiB | Viewed 1735 times ]
File comment: routerconfig output with word wrap
wordwrap.png
wordwrap.png [ 8.95 KiB | Viewed 1735 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ConfigStore Plugin
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 10:50 am 
Offline

Joined: Tue Jul 15, 2014 3:39 am
Posts: 33
tgrenda34 wrote:
I did get it worked out for the Juniper EX 4200 Switches. I will post in a later. Now I am working on Nortel Networks 470, 5510, and Business Policy Switch 2000 confgiuration dumping using telnet.


Hi tgrenda34,
would it be possible to post your juniper scripts here please as I also need to backup our juniper core.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ConfigStore Plugin
PostPosted: Mon Aug 03, 2015 10:56 am 
Offline

Joined: Tue Jul 15, 2014 3:39 am
Posts: 33
annapatil wrote:
Hi i m getting below error while running backup

10/21/2010 01:22:42 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: SQL Row Failed!, Error:'1064', SQL:"SELECT * FROM plugin_configstore_backups WHERE id = "
10/21/2010 01:22:42 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: SQL Row Failed!, Error:'1064', SQL:"SELECT * FROM plugin_configstore_backups WHERE id = "


This only occurs when selecting the compare tab, any ideas what may be wrong here?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 155 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group