Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Wed Apr 26, 2017 8:59 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 10:21 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 19, 2007 10:16 pm
Posts: 2
I am install cacti on my slackware 10.2

Apache 2
Mysql 4.0.23a
php 5.0.5
rrdtool
net-snmp

All Installed well

And i following cacti tutorial step by step in unix.

But when i point my browser to http://localhost/cacti

It's seem just blank page

See in my var/log/httpd/error_log there is no error

Please help me.... it's have been 2 week i can't solve this problem :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 20, 2007 6:05 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Posts: 22461
Location: Muenster, Germany
Please post "php -m" results
Reinhard

_________________
Official Cacti Documentation
Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 9:05 am 
Offline

Joined: Fri Jan 19, 2007 10:16 pm
Posts: 2
thx, for your reply, this is my result for command php -m

[PHP Modules]
ctype
mysql
overload
pcre
posix
session
standard
tokenizer
xml

[Zend Modules]

Please help me :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 12:11 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Posts: 22461
Location: Muenster, Germany
Some results from google when asking for +cacti +install +"blank page" site:forums.cacti.net
http://forums.cacti.net/about15011.html&highlight=
http://forums.cacti.net/about7475.html&highlight=
http://forums.cacti.net/about12277.html&highlight=

Please try those
Reinhard

_________________
Official Cacti Documentation
Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject: Same problem
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 1:46 am 
Offline

Joined: Fri Jun 12, 2009 1:37 am
Posts: 1
Hello! Just a little follow up if there are others out there with this problem.

I just got the same problem on a new Ubuntu server 9.04 install.

I noticed that when I removed this code from index.php in the root dir, my browser recieved an incomplete cacti website with errors instead of a blank page.
Code:
include("./include/auth.php");


After searching around i took gandalfs "php -m" tip and found that I did not have the php5-mysql package installed.

apt-get install php5-mysql and refresh.

Finally! I guess over two hours was lost in space this time aswell :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 13, 2009 3:42 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Posts: 22461
Location: Muenster, Germany
Reading http://docs.cacti.net/manual:087:1_inst ... under_unix might have saved that time ...
Reinhard

_________________
Official Cacti Documentation
Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Wed Dec 29, 2010 9:21 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 29, 2010 9:10 pm
Posts: 2
Hi,

Just to point out the blank screen again. I have run into it (using windows, Wamp).
After installing correctly as described in manual, I get the 'blank page' and nothing else. Looking at apache errorlog, found something interesting:
max execution time was exceeded in adodb.inc.php, although I couldn't believe the mistake was there. So after some digging I found this simple solution:

open the /cacti/cacti.sql file and run it manually agains the database. After that, you can go to localhost/cacti to start using it.
Somehow, cacti didn't install the sql file (this is also not described anywhere in the manual :( )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Thu Dec 30, 2010 5:14 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Posts: 22461
Location: Muenster, Germany
Please point me to the manual you've used. Recommended read is 1st link of my sig
R.

_________________
Official Cacti Documentation
Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Fri Dec 31, 2010 3:38 am 
Offline

Joined: Wed Dec 29, 2010 9:10 pm
Posts: 2
I've read the manual on this page:
http://www.cacti.net/downloads/docs/html/install_windows.html (Home->Documentation->Installation Guide for Windows)

When you get to 'Configure Cacti', first point is edit the config.php file. Then second point is 'point browser to localhost/cacti', this is where I had trouble, since before I can open the url in my browser, the DB should already be filled. So there is 1 more step required before running the url (open cacti.sql and run the queries manually).

Also I would like to point out one more thing about using Wamp. I still have no luck in running Cacti normally, since I get SNMP error each time I add a device. This is due to the PHP version you use.
PHP 5.3.0 DOESN'T SUPPORT php_snmp extension!! you need to upgrade to at least PHP 5.3.3 as pointed out on the PHP.net website:
http://php.net/manual/en/snmp.installation.php (I still need to upgrade... :( )


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Sat Feb 04, 2017 10:39 am 
Offline

Joined: Wed Oct 13, 2010 3:22 am
Posts: 19
Just upgraded... cacti from .8h to 1.0.0.. but only below screen is showing. Every thing goes well while upgradation.


Attachments:
cacti-1.0.0.JPG
cacti-1.0.0.JPG [ 74.41 KiB | Viewed 740 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Tue Feb 07, 2017 8:37 am 
Offline

Joined: Wed Oct 13, 2010 3:22 am
Posts: 19
Hi All,

upgraded to Cacti-1.0.1, but issue is same.

No logs in /var/log/httpd/error_log


poller logs.

2017-02-07 18:45:00 - SYSTEM STATS: Time:299.5208 Method:spine Processes:8 Threads:15 Hosts:255 HostsPerProcess:32 DataSources:5223 RRDsProcessed:0
2017-02-07 18:50:00 - SYSTEM STATS: Time:298.6282 Method:spine Processes:8 Threads:15 Hosts:255 HostsPerProcess:32 DataSources:5223 RRDsProcessed:0
2017-02-07 18:55:00 - SYSTEM STATS: Time:299.5713 Method:spine Processes:8 Threads:15 Hosts:255 HostsPerProcess:32 DataSources:5223 RRDsProcessed:0
2017-02-07 19:00:00 - SYSTEM STATS: Time:298.6220 Method:spine Processes:8 Threads:15 Hosts:255 HostsPerProcess:32 DataSources:5223 RRDsProcessed:0
2017-02-07 19:05:00 - SYSTEM STATS: Time:299.4061 Method:spine Processes:8 Threads:15 Hosts:255 HostsPerProcess:32 DataSources:5223 RRDsProcessed:0


Attachments:
cacti-1.0.1-jpg.JPG
cacti-1.0.1-jpg.JPG [ 98.39 KiB | Viewed 612 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Tue Feb 07, 2017 8:52 am 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am
Posts: 210
You must be loading a plugin that is overloading old version of jQuery or maybe something on you Web server.

_________________
Before history, there was a paradise, now dust.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Tue Feb 07, 2017 11:46 am 
Offline

Joined: Wed Oct 13, 2010 3:22 am
Posts: 19
Osiris

tried on two servers, but the same issue.

CentOS7 web cacti.conf

Alias /cacti /usr/share/cacti

<Directory /usr/share/cacti/>
Options Indexes Includes FollowSymLinks
<IfModule mod_authz_core.c>
# httpd 2.4
Require all granted
</IfModule>
<IfModule !mod_authz_core.c>
# httpd 2.2
Order deny,allow
Deny from all
Allow from all
</IfModule>
</Directory>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Tue Feb 07, 2017 1:11 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am
Posts: 210
Need to find out where VM1794_*.js is coming from and kill it. That is not Cacti. Maybe some Apache module?

_________________
Before history, there was a paradise, now dust.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Goes Blank Page
PostPosted: Wed Feb 08, 2017 8:57 am 
Offline

Joined: Wed Oct 13, 2010 3:22 am
Posts: 19
Thanks Osiris,

not able to find said .js file on server, Is there any doc to install cacti 1.0.1?

regards
Anna Patil


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group