Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sat Mar 25, 2017 8:31 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tree rule not working in Cacti 1.x
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 2:00 pm 
Offline
Cacti User

Joined: Tue Mar 31, 2009 10:05 am
Posts: 200
*Updating this as the issue still exists in Cacti 1.0.4*

I have created a tree rule (same as we were using in Cacti 0.8.8h and it appears to be matching graphs and devices. I have the "Enable Automatic Tree Item Creation" box checked in the settings, but the graph tree/graphs are never added to the tree. I don't see anything in the logs about this either.
Attachment:
tree rule.png
tree rule.png [ 91.05 KiB | Viewed 122 times ]

Attachment:
tree rule2.png
tree rule2.png [ 64.93 KiB | Viewed 122 times ]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Tree rule not working in Cacti 1.x
PostPosted: Sat Mar 11, 2017 9:39 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am
Posts: 109
Should be fixed in GitHub.

_________________
Before history, there was a paradise, now dust.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group