Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Fri Jun 23, 2017 10:35 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Grey Graph for interface Statistics. No error in Debug
PostPosted: Fri Mar 10, 2017 6:30 am 
Offline

Joined: Fri Mar 10, 2017 6:21 am
Posts: 2
Hello,

I am posting this subject because I have a problem in cacti with one host. I don't know if someone has ever encountered such problem, if you can help me, thanks a lot.

I have added a host and in the interface statistics, all the graphs are grey. all the debug are good. debug data queries are good also. Normally i graph with automn8 but here i tried to add the host manually and same results. Each time i delete and add the host same results.

The plugin realtime is also ok.

Do you have any advices or tracks to follow ?

Thank you very much.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Grey Graph for interface Statistics. No error in Debug
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 2:34 am 
Offline

Joined: Fri Oct 05, 2012 12:22 am
Posts: 15
StingShadow wrote:
Hello,

I am posting this subject because I have a problem in cacti with one host. I don't know if someone has ever encountered such problem, if you can help me, thanks a lot.

I have added a host and in the interface statistics, all the graphs are grey. all the debug are good. debug data queries are good also. Normally i graph with automn8 but here i tried to add the host manually and same results. Each time i delete and add the host same results.

The plugin realtime is also ok.

Do you have any advices or tracks to follow ?

Thank you very much.


The default setting for Interface graphs when getting no values is that the graph is grey.
So it seems that you don't receive any values for the interfaces. Without any more details of your instalation and logs nobody can help you.

_________________
Debian 8.7
Cacti 1.06


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Grey Graph for interface Statistics. No error in Debug
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 6:06 am 
Offline

Joined: Fri Mar 10, 2017 6:21 am
Posts: 2
Hello, I understand.

I found the problem. I had to increase the millisecond snmp polling on the device before timeout. with 1000 ms it is working.

Thank you,

Regards.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group