Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Fri May 26, 2017 1:58 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: graph is not showing
PostPosted: Wed Aug 29, 2012 4:37 am 
Offline

Joined: Wed Aug 15, 2012 3:42 am
Posts: 16
Dear Sir,

i check the cacti log its showing following error during this error my cacti graph is also not showing kind resolve my problem its urjant.

Cron is out of sync with the Poller Interval! The Poller Interval is '60' seconds, with a maximum of a '300' second Cron, but 300 seconds have passed since the last poll! .

kindly find the attached graph.

Thanks


Last edited by shafikhan on Thu Dec 06, 2012 8:04 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: graph is not showing
PostPosted: Sun Sep 02, 2012 10:10 am 
Offline

Joined: Sun Aug 26, 2012 8:50 pm
Posts: 3
yep, that's what happened to me when I accidentally copied and paste the poller script in to the command window. All I did was waited and after a few polls, it fixed it self.

Although, you might want to make sure your clock doesn't change.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: graph is not showing
PostPosted: Thu Sep 06, 2012 8:53 am 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Oct 06, 2005 5:03 am
Posts: 372
Check if the poller is running
Run poller from command line and check the error report

_________________
cacti rulez!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group