Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Mon May 22, 2017 10:29 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Plugin Menu is NOT showing
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 6:45 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 16, 2010 6:49 pm
Posts: 6
Greetings,

I tried both the patching and pre-patched version of the PIA and followed the instruction as described here:

http://docs.cacti.net/manual:087:1_installation.9_pia

Cacti works but the Plugin menu is not being shown. Please advise. Thanks,


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin Menu is NOT showing
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 7:01 pm 
Offline
Developer

Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Posts: 2534
Location: B/CS Texas
You leave out several key pieces of information
Cacti Version
PA Version
How is cacti installed (source, RPM, Deb?)
and with that, what OS?

_________________
CactiEZ CD


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin Menu is NOT showing [SOLVED]
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 7:21 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 16, 2010 6:49 pm
Posts: 6
I was using .87g and upgraded to .88b. My problem is solved now. Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plugin Menu is NOT showing
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 7:46 pm 
Offline
Developer

Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Posts: 2534
Location: B/CS Texas
NP. Let me know if you run into any more issues.

_________________
CactiEZ CD


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group