Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sat Jun 24, 2017 10:36 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Upgrade lost DB configuration?
PostPosted: Wed Apr 12, 2017 7:58 am 
Offline

Joined: Tue Apr 11, 2017 9:21 am
Posts: 1
I upgraded a CentOS 7 box and Cacti went from version 0.8.8 (?) to 1.0.4 unexpectedly. I completed the upgrade steps from the readme and still have a few lingering issues. The cron job completes with no issues, but the web interface is not functional. There are no graphs visible, and clicking the 'monitor' tab gives the error "Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO)" despite the correct host/db/user/pw in /usr/share/cacti/include/config.php (a sym link to /etc/cacti/db.conf?) I added a few print lines to monitor.php and the variables $database_[username,pasword,default,hostname] are all correct. Just for grins I made a user apache@localhost and gave it permissions, only to get an error that the database wasn't selected. Its losing its settings somewhere along the way generating the page.

The graphs tab is also blank, no error printed.

Before I go about doing a complete reinstall, anyone have any fixes/ideas?

Thanks,
-Nick


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group