Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Tue Mar 28, 2017 10:54 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: SNMP error :No Response Received
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 1:51 am 
Offline

Joined: Wed Mar 22, 2017 1:41 am
Posts: 1
im trying to create configuration folder but it does not work.

here is the error massage
C:\mrtg-2.17.4\bin>perl cfgmaker public@103.4.94.94 --global "WorkDir: c:\www\mr
tg" --output mrtg.cfg
--base: Get Device Info on public@103.4.94.94:
SNMP Error:
no response received
SNMPv1_Session (remote host: "103.4.94.94" [103.4.94.94].161)
community: "public"
request ID: -2140572716
PDU bufsize: 8000 bytes
timeout: 2s
retries: 5
backoff: 1)
at C:/mrtg-2.17.4/bin\..\lib\mrtg2/SNMP_util.pm line 651.
SNMPWALK Problem for 1.3.6.1.2.1.1 on public@103.4.94.94::::::v4only
at cfgmaker line 951.
WARNING: Skipping public@103.4.94.94: as no info could be retrieved

Use of uninitialized value $comment_sysdescr in substitution (s///) at cfgmaker
line 379.
Use of uninitialized value $sysname in concatenation (.) or string at cfgmaker l
ine 412.
Use of uninitialized value $comment_sysdescr in concatenation (.) or string at c
fgmaker line 412.
Use of uninitialized value $syscontact in concatenation (.) or string at cfgmake
r line 412.
Use of uninitialized value $syslocation in concatenation (.) or string at cfgmak
er line 412.
--base: Writing mrtg.cfg


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SNMP error :No Response Received
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 12:00 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 11, 2011 9:21 am
Posts: 32
A couple of things cause a "No Response Received".

1) You have the wrong community name

2) You have connectivity issues of some sort. It could be SNMP isn't running on the server or maybe a firewall between the polling device and the server.

You probably shouldn't post your IPs in a public forum like this. Also looks like you are using MRTG. This is a forum for cacti.

_________________
Operating System: Windows 7 Pro x64
Webserver: Apache 2.2.22
Cacti: .8.8G
Spine: .8.8A (Yes this is correct :-/, but I think I'm using CMD.PHP )
MySQL: 5.5.27 (x86)
PHP: 5.3.17
RRDTool (Cygwin or Win32 version): win32 1.4.5
Net-SNMP: 5.5
Cygwin (cygwin1.dll version): 1007.9.0.0


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group