Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sat Mar 25, 2017 12:26 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: new graph check boxes not working
PostPosted: Wed May 05, 2010 11:10 am 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Fri Jul 10, 2009 1:38 pm
Posts: 279
Location: Toronto, Canada
Hi:

I installed a fresh new install of svn cacti 0.88 on my test environment and I have to say It is looking mighty fine...the only problem that I'm having so far is that when creating new graph for a device (SNMP Statistics). not all the check boxes are clickable...therefore I cannot create the graphs.

any new device added after that do not appear under the device option, it only says no hosts. but they get created inde device table.
See attached

Thanks you

the only way to add graphs is by adding them in Bulk by checking the check all box......

Graphs are created...but when you try to remove graphs the devices do not show up anymore in device list...(they r stiil in the database)...and the graph are not deleted. they only get deleted once you do it a second time

Also the javascript menu fails under ie8. works fine with firefox

LA


Attachments:
File comment: Also the javascript menu fails unfer ie8, works with firefox
ie8.jpg
ie8.jpg [ 139.36 KiB | Viewed 6919 times ]
File comment: not able to add graph, check boxes not clickable
ses.jpg
ses.jpg [ 111.23 KiB | Viewed 6939 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 08, 2010 4:23 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Posts: 22461
Location: Muenster, Germany
Thank you for reporting this.
Please track bugs at our bug tracker. That makes lives easier. I've entered your's at http://bugs.cacti.net/view.php?id=1744, but I'm unable to reproduce the checkboxes issue using FF3.5.9. Does this happen with IE only? Please respond to the bug tracker
R.

_________________
Official Cacti Documentation
Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 08, 2010 11:36 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 01, 2010 9:58 am
Posts: 9
gandalf wrote:
Thank you for reporting this.
Please track bugs at our bug tracker. That makes lives easier. I've entered your's at http://bugs.cacti.net/view.php?id=1744, but I'm unable to reproduce the checkboxes issue using FF3.5.9. Does this happen with IE only? Please respond to the bug tracker
R.


My chrome too. :lol:
maybe happened on all of browsers. :(

cumber gandalf.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2010 1:46 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14863
Location: MI, USA
It's under heavy development today. It's working as of right now. That could change in 30 minutes ;)

TheWitness

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2010 8:59 am 
Offline

Joined: Mon Mar 01, 2010 9:58 am
Posts: 9
bump!!!

Adm.over


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2010 9:06 am 
Offline

Joined: Mon Mar 01, 2010 9:58 am
Posts: 9
Hi TheWitness :P

Look forward to your tree view. and can you reveal something for Plugins?

:lol:

Forgive my English.

Adm.over


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2010 9:28 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14863
Location: MI, USA
That's the plan.

TheWitness

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 10, 2010 1:54 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Fri Jul 10, 2009 1:38 pm
Posts: 279
Location: Toronto, Canada
gandalf wrote:
Thank you for reporting this.
Please track bugs at our bug tracker. That makes lives easier. I've entered your's at http://bugs.cacti.net/view.php?id=1744, but I'm unable to reproduce the checkboxes issue using FF3.5.9. Does this happen with IE only? Please respond to the bug tracker
R.


I got an access denied message in bug tracker when I tried to access 1744 ..... Regarding your question not only EI, but Firefox and Chrome as well.....and the checkboxes seems not to be working under the "new graphs" tab only. Under the "graph" tab they are working fine

again...Sorry that I posted here, but could not do it under bug tracker.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 10, 2010 3:42 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14863
Location: MI, USA
Install Firebug, enable it and then display the page while showing the firebug console. See if you get any Javascript errors.

TheWitness

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 10, 2010 4:16 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Fri Jul 10, 2009 1:38 pm
Posts: 279
Location: Toronto, Canada
no errors when I open the page or I try to add a new graph...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 10, 2010 5:11 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Posts: 14863
Location: MI, USA
Works fine here. So, there must be a JS issue somewhere. Could be permissions too. It's not released so, for now anyway, it's not a big deal.

_________________
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
Gandalfs Official Debugging Help
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group