Cacti (home)ForumsRepositoryDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Fri Oct 31, 2014 10:33 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: RRDTool stops updating!
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 11:30 am 
Offline

Joined: Wed Oct 27, 2010 11:21 am
Posts: 6
Hi!

Operating System: XP SP3
Webserver: Apache 2.2.17
Cacti:0.8.7g
Spine:0.8.7g
MySQL:5.5.1
PHP:5.3.3
RRDTool (Cygwin or Win32 version):1.2.15
Net-SNMP:5.5.0-1
Cygwin (cygwin1.dll version):
Plugin Architecture:

I have just installed cacti, php, mysql, apache, net-snmp and spine as detailed in http://bsod2600.home.comcast.net/~bsod2600/install_windows.html#Patching

The problem is that in my graphs there is only one value! RRDtool only updates rrd files with the first output of the snmp queries. This is confirmed in cacti.log.

There is only one line containing:

10/27/2010 04:18:26 PM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: c:/rrdtool/rrdtool.exe update C:\apache\htdocs\cacti\rra\xp_localhost_hdd_used_12.rrd --template hdd_total:hdd_used 1288192702:26847281152:15558320128

Any ideas on what is going on??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RRDTool stops updating!
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 12:07 pm 
Offline
Cacti Moderator
User avatar

Joined: Sat May 08, 2004 12:44 pm
Posts: 11382
Location: USA
Hmm you actually got mysql 5.x and php 5.x working 'eh? nice.

With the cacti.log level turned to high or debug, any other errors during the polling cycle?

_________________

| Scripts: Monitor processes | RFC1213 MIB | DOCSIS Stats | Dell PowerEdge | Speedfan | APC UPS | DOCSIS CMTS | 3ware | Motorola Canopy |
| Guides: Windows Install | [HOWTO] Debug Windows NTFS permission problems |
| Tools: Windows All-in-one Installer |


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RRDTool stops updating!
PostPosted: Wed Oct 27, 2010 12:45 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 27, 2010 11:21 am
Posts: 6
Seems to be working I think it shouldn't??

I send the log but there is only one line with error! I think is not related.

I tried to run php -q cmd.php 5 and I canĀ“t! Has to be 0 or 2 arguments and it works OK.


Attachments:
cacti.zip [2.84 KiB]
Downloaded 29 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RRDTool stops updating!
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 11:45 am 
Offline
Cacti Moderator
User avatar

Joined: Sat May 08, 2004 12:44 pm
Posts: 11382
Location: USA
I wasn't able to get php 5.3 to work properly, which is why my installer still uses the latest 5.2.x version. You might want to give that a shot and see if it fixes your problems.

_________________

| Scripts: Monitor processes | RFC1213 MIB | DOCSIS Stats | Dell PowerEdge | Speedfan | APC UPS | DOCSIS CMTS | 3ware | Motorola Canopy |
| Guides: Windows Install | [HOWTO] Debug Windows NTFS permission problems |
| Tools: Windows All-in-one Installer |


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: rakeshs, Yahoo [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group