Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Thu Jun 27, 2019 5:20 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: foundry bigiron templates (various)
PostPosted: Sun Jan 15, 2006 7:46 am 
Offline

Joined: Mon Feb 21, 2005 12:32 am
Posts: 32
I ported a couple of my APC rPDU templates to this, so it's nothing magical. Total time: about an hour, needed to research the OID's for everything. :)

Graphs: Chassis Temp, CPU usage (fire effect) and memory usage.

Credits: The people who originally wrote the graph template for the "Cisco CPU Fire effect" and the person who wrote the memory graph template for Cisco memory.


Attachments:
cacti_foundry_4000_various_graphs.zip [18.65 KiB]
Downloaded 3566 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: how to use this templates
PostPosted: Thu Jun 22, 2006 6:56 am 
Offline
Cacti User

Joined: Fri Oct 07, 2005 11:14 am
Posts: 63
hi,

I want to use this templates for my foundry router can some one tell me the procedure how to create templates and graphs with these files

thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 3:16 am 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 8:51 am
Posts: 435
Location: UK
Hi, I created a similar graph, but I found out this week that it misses the 1s and 60s readings. We had a spanning tree issue which threw the CPU to 100%, but it never showed up on the 5min reading in the graphs.

Its on my to-do list to add the 1s and 60s, but thought you should know.


Top
 Profile  
 
 Post subject: CPU usage graph
PostPosted: Wed May 16, 2007 7:21 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 28, 2007 7:02 pm
Posts: 24
Hi. Please help with this.
I have a FastIron (FESX424) and I downloaded and installed this template a few days ago. I know that it was made for a BigIron, but it works, well except the CPU usage graph.
It only marks that the CPU it is at the 1 percent, and doesn't move from there. I wonder if I have to make some changes or to modify some parameters to make it works.
Well, thanks for any tip or help you can give me.
Bye.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 2:20 pm 
Offline
Cacti User

Joined: Mon Jul 12, 2004 11:39 am
Posts: 55
you ever find a solution to this? i just loaded this template and the cpu graphs show 1. i even did an snmpget on the oid in this template and get a result of 1. maybe the oid is wrong?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 6:29 pm 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 8:51 am
Posts: 435
Location: UK
I left that company so dont have Foundry kit anymore... never did get those CPU charts to work.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 16, 2007 4:05 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 30, 2006 2:06 am
Posts: 12
FESX424 acctually has 1% of CPU when in normal operating mode. I created a loop and then the cpu graph was 100%


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group