Search found 14 matches

by grumpf-dream
Thu Oct 26, 2006 11:06 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: dhcpd-snmp
Replies: 62
Views: 95817

CdG wrote:OK, I realise that my original post was a bit premature.

I've created a graph and host template to go with it.

Good luck!
great job!
working perfect :)
mv xml to snmp_queries import other one graphing ;)
thx!
by grumpf-dream
Thu Oct 26, 2006 9:33 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: dhcpd-snmp
Replies: 62
Views: 95817

Re: About Custom datas fields ...

scramatte wrote:Hello,

Does anyone know which values I must put in 3 custom fields :

Index Type
Index Value
Output Type ID

Seems that without this values the template can't works ...

Regards
same question here :)
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 12:23 pm
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

was one of the X template i get from the thread
Cisco CBWFQ monitoring
can't say whose one cause I try all xml in it :P

and set line to 5000 with LAST selected too
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 12:06 pm
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

Ok found it ...

default RRA 5 min average Timespan was set to : 172800 :o

damn template who update that
:roll:
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 11:56 am
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

forgot to say a lil thing

it's not in tree mode, I got bug on displaying details.
tree taking good span.
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 11:53 am
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

just try to change "Default Graph View Timespan" to any values no change
still 2 days...
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 11:52 am
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

still "Last day" in settings
by grumpf-dream
Thu Oct 12, 2006 11:49 am
Forum: Help: General
Topic: default graph move from 24 to 48h
Replies: 8
Views: 2482

default graph move from 24 to 48h

hello,

I don't known why but my graph are now base on 48h...
i've import some template today but can't find what was update to
make my graph base on 48h...

i see it in graphs

Code: Select all

/usr/bin/rrdtool graph - \
--imgformat=PNG \
--start=-172800 \
taking all ideas ;)
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 3:41 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: aggrated traffic (2links)
Replies: 4
Views: 27936

aggrated traffic (2links)

Hi,

I just finished my template,
and after seeking forum I saw one like mine but don't show both in and out traffic mine does ;)
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 2:31 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Automatic login to Cacti Webpage on Windows
Replies: 7
Views: 7284

for monitoring you don't have to log you could hit directly on
http://your.cacti.host/cacti/graph_view.php
to see graph w/o authing
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 2:29 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: no graphs when log in remotely
Replies: 8
Views: 2766

maybe you got a domain policy (gpo) blocking acces to cmd.exe for basics users?
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 1:16 am
Forum: Help: General
Topic: [Solved] 2data sources cdef and a lil bug result
Replies: 2
Views: 1179

/usr/bin/rrdtool graph - \ --imgformat=PNG \ --start=1157436327 \ --end=1157522427 \ --title="WAN bor - Traffic - ATM Total" \ --rigid \ --base=1000 \ --height=120 \ --width=500 \ --alt-autoscale \ COMMENT:"From 2006/09/05 08\:05\:27 To 2006/09/06 08\:00\:27\c" \ COMMENT:" \n" \ --vertical-label="b...
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 1:14 am
Forum: Help: General
Topic: [Solved] 2data sources cdef and a lil bug result
Replies: 2
Views: 1179

finaly no bug I open my eyes 30s after posting
searching since two days :oops:

I miss one of the data sources
I reopen my graph change data source and save :roll:


:oops:
by grumpf-dream
Wed Sep 06, 2006 1:12 am
Forum: Help: General
Topic: [Solved] 2data sources cdef and a lil bug result
Replies: 2
Views: 1179

[Solved] 2data sources cdef and a lil bug result

Hi, I got a very lil bug I just complete a graph with 2 traffic data sources both got in and out. the result is ok on area and stack, but bug on GPRINT showing the same data in code it use data source 1 two times /usr/bin/rrdtool graph - \ --imgformat=PNG \ --start=1157436327 \ --end=1157522427 \ --...