Search found 18 matches

by fuzzbawl
Thu Aug 13, 2015 12:27 am
Forum: Help: General
Topic: Item position movement seems broken
Replies: 0
Views: 373

Item position movement seems broken

Greetings, While fixing a few graphs to show things in a different order, I noticed that moving items up or down in a list seems rather broken. For instance, moving something in position 1 down by clicking the down arrow should move it to position 2, but it instead ends at position 3. This seems to ...
by fuzzbawl
Tue Apr 21, 2015 1:49 pm
Forum: Plugin General
Topic: Autom8 creates host leaf but no graphs are listed
Replies: 2
Views: 1446

Re: Autom8 creates host leaf but no graphs are listed

I believe I've found the issue. When you edit an existing tree rule, the "Graph Grouping Style" is blank on the edit form. If you choose "Graph Template" or "Data Query Index" and hit save, it will update the database and the rules work as expected. If you instead make changes to the rules and do no...
by fuzzbawl
Wed Apr 15, 2015 12:28 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Upgraded from 0.8.8b to 0.8.8c and now no updated graphs
Replies: 1
Views: 825

Re: Upgraded from 0.8.8b to 0.8.8c and now no updated graphs

Change your Log level in settings to be "DEBUG" and watch Cacti.log to see if there are errors listed during polling cycle.
by fuzzbawl
Mon Mar 30, 2015 1:39 pm
Forum: Plugin General
Topic: Autom8 creates host leaf but no graphs are listed
Replies: 2
Views: 1446

Autom8 creates host leaf but no graphs are listed

Greetings, I've been using Autom8 for a while now to create graphs and it has been working perfectly! I decided to start using it to add hosts to graph trees but ran into an issue. Tree sub-header entries are created and the host leaf is added, but no graphs appear when you click on the host leaf. I...
by fuzzbawl
Mon Mar 30, 2015 1:26 pm
Forum: Help: General
Topic: Graphs shown in tree, but not in the host
Replies: 1
Views: 538

Re: Graphs shown in tree, but not in the host

Did you get this resolved? I'm having the same issue.
by fuzzbawl
Fri Dec 14, 2012 10:54 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: fixing add_device.php > ERROR: Failed to add this device
Replies: 12
Views: 4226

Re: fixing add_device.php > ERROR: Failed to add this device

This seems to be happening with 0.8.8a as well. The device_threads column is there, however there are some differences I've noticed. The 'disabled' column for the Unknown devices is set to 0 (zero) where the working devices are blank in that column. Not NULL, but blank. Additionally the 'status_last...
by fuzzbawl
Mon Dec 10, 2012 3:18 pm
Forum: Plugin General
Topic: DSstats traffic seems to be off
Replies: 1
Views: 602

DSstats traffic seems to be off

I'm not sure if it's something I'm missing or overlooking, or perhaps an actual bug. When viewing a graph for a specific interface on a device I can see that the numbers for "Last:", which I double checked and are showing Last with CDEF of "Convert bytes to bits" applied, do not quite line up with t...
by fuzzbawl
Mon Jun 25, 2012 8:29 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]
Replies: 21
Views: 32290

Re: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]

I don't have access to any Alvarion WiMax equipment, otherwise I could make the graphs. If I had read-only access then I should be able to build some graph templates.
by fuzzbawl
Wed Jun 22, 2011 12:09 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]
Replies: 21
Views: 32290

Re: Alvarion Wireless Radio Gear Templates

If anyone has some Alvarion Wimax equipment that I could access (read only), I can create some templates for it.
by fuzzbawl
Tue Jun 29, 2010 4:28 pm
Forum: Addons for Cacti
Topic: iPhone client
Replies: 116
Views: 117699

I can confirm that it does not work with an LDAP realm. Feature request? :D
by fuzzbawl
Fri Jun 04, 2010 2:10 pm
Forum: Plugin General
Topic: Nagios Plugin for Cacti (NPC) 2.0.4
Replies: 443
Views: 362044

I have had the same CPU issue with NPC 2.0.4, httpd and mysql fight over the cpu, causing 100% cpu usage at times. Disabling NPC resolves it so it must be with NPC. I'm not a PHP guru, so I'm not sure I can debug what is going on with NPC.
by fuzzbawl
Tue Mar 06, 2007 4:10 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]
Replies: 21
Views: 32290

You have to use the bash script on your server to make the BreezeAccess II signal graphs work.

At that, it is expecting the signal strength in dbm, not SNR
by fuzzbawl
Wed Feb 21, 2007 11:17 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]
Replies: 21
Views: 32290

I believe we exported them under version 0.8.6i
by fuzzbawl
Wed Jan 31, 2007 11:33 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: Alvarion Wireless Gear Templates [Updated 6-22-2011]
Replies: 21
Views: 32290

I've attached the bash script necessary for BreezeAccess RSSI display. I will be working on graph templates for old DS.5800 gear very soon as I need it for some of our older gear. I may also do some graphs for WiMAX gear as well as requested. I'll keep you all posted.
by fuzzbawl
Tue Jan 02, 2007 11:17 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: Best Post - Complete List of Cacti Scripts and Templates
Replies: 50
Views: 892946

Full Alvarion templates are at:
http://forums.cacti.net/viewtopic.php?t=18328

for:
- B14/28/54/100 Base Unit
- B14/28/54/100 Remote Bridge
- BreezeAccess 900Mhz and 2.4Ghz Access Units
- BreezeAccess 900Mhz and 2.4Ghz Subscriber Unit
- VL Access Unit
- VL Subscriber Unit