Search found 47 matches

by wtb1
Thu Oct 16, 2008 10:14 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Cannot add devices
Replies: 2
Views: 1551

Cannot add devices

I have just done a fresh install of Cacti 0.8.7b with PIA 2.1/apache 2.2.9/php version 5.2.6/MySql 5.0.67/RRDTool 1.2.28

Everything seems fine until I try to add my first device. I input all the information, click save and I get an Error: Saved Failed

Any ideas?
by wtb1
Fri May 23, 2008 9:55 am
Forum: Plugin General
Topic: Monitor 0.8.2 error
Replies: 2
Views: 3703

Monitor 0.8.2 error

I have a new install of cacti and am having issues with the monitor plugin. Everything seems to work but I have an error at the top that says

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\xampp\htdocs\cacti\plugins\monitor\monitor.php on line 199

Any thoughts ?
by wtb1
Thu May 22, 2008 10:10 am
Forum: Plugin General
Topic: Plugin Architecture for Cacti and Monitoring Module
Replies: 217
Views: 174833

Error in monitor

I am getting an error on a new install of cacti and monitor. Everything seems to be working fine but on the monitor screen I get Warning: Invalid argument supplied for each()

Thoughts?
by wtb1
Tue May 20, 2008 3:44 pm
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Reinstall error - ERROR:Save Failed
Replies: 3
Views: 1726

Operating System:Windows Server 2003 Webserver: Apache 2.2.8 Cacti: 0.8.7b Spine:na MySQL: 5.0.27 PHP:5.2.5 RRDTool (Cygwin or Win32 version): win32 1.2.15 Net-SNMP:5.4.0-1 Cygwin (cygwin1.dll version): Plugin Architecture: 2.1 I was able to create one host and it is gathering data. However if I try...
by wtb1
Tue May 20, 2008 1:58 pm
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Reinstall error - ERROR:Save Failed
Replies: 3
Views: 1726

Reinstall error - ERROR:Save Failed

I have reinstalled cacti on a new server and am working through some issues. When I add a device and try to change a setting for that device I get

ERROR:Save Failed

Any thoughts?
by wtb1
Mon May 19, 2008 11:40 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Moving Cacti
Replies: 1
Views: 1378

Moving Cacti

I want to move my cacti install from one machine to another. What is the best way to do this and keep all the data sources and graphs I have already?
by wtb1
Wed Apr 30, 2008 8:32 am
Forum: Help: General
Topic: Error adding new device
Replies: 2
Views: 1201

Error adding new device

I am trying to add a new router to my cacti and when I do I get an error at the top Error: Passwords do not match, please retype

Any idea what this is?
by wtb1
Thu Dec 20, 2007 4:13 pm
Forum: Help: General
Topic: DIfferent plling intervals
Replies: 3
Views: 1680

DIfferent plling intervals

I would like to have one polling interval (5 min) for cacti to get SNMP and another polling interval (1 min) to check host UP/DOWN status. Is this possible and if so how would you go about it?
by wtb1
Mon Nov 05, 2007 4:27 pm
Forum: Plugin General
Topic: Monitor Plugin
Replies: 4
Views: 2373

Yeah I created a new tree and made branches like my old setup was and all seems to work fine now.
by wtb1
Mon Nov 05, 2007 1:04 pm
Forum: Plugin General
Topic: Monitor Plugin
Replies: 4
Views: 2373

I have Graph Tree Branches (thats what I thought Monitor used last time).
by wtb1
Mon Nov 05, 2007 10:37 am
Forum: Plugin General
Topic: Monitor Plugin
Replies: 4
Views: 2373

Monitor Plugin

I have updated to latest Monitor plugin 0.8.1 and when I view the monitor page (I used TREE view) all my systems show up in one branch. Any ideas on how to correct this?
by wtb1
Fri Oct 26, 2007 11:29 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: [SOLVED] Plugin Architecture 1.2 for Cacti 0.8.7
Replies: 13
Views: 6655

fixed

adding the value to global.php seems to have fixed my issue. Thanks.
by wtb1
Fri Oct 26, 2007 10:46 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: [SOLVED] Plugin Architecture 1.2 for Cacti 0.8.7
Replies: 13
Views: 6655

PA

I copied over the full files since I run this on a Windows machine. Here is what it looks like with the new files copied into place...
by wtb1
Fri Oct 26, 2007 7:43 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: [SOLVED] Plugin Architecture 1.2 for Cacti 0.8.7
Replies: 13
Views: 6655

PA problems

I have basically had to reinstall cacti from scratch using the new 8.7 version. When applying the new PA to it, I tend to have problems with the top_header.php. Right now cacti is running but no pluggins are visible. They are there in user management and in the Settings but the tabs on the top of th...
by wtb1
Thu Aug 23, 2007 1:00 pm
Forum: Plugin General
Topic: 'ReportIt' -> v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 124
Views: 139946

Yes sorry about the double post. I thought I was here when I posted the first. I will try the fix you suggested and see what happens.