Search found 8 matches

by roygrubb
Thu Nov 29, 2007 5:17 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: CMTS stats
Replies: 14
Views: 35218

SNRs

Also, I seen there were a few that were having issues with SNRs. once again I'm willing to help
by roygrubb
Thu Nov 29, 2007 5:14 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: CMTS stats
Replies: 14
Views: 35218

minor improvements

If anyone's interested, I've added active/unregistered modems into my graphs and changed online to registered as it would say if you were consoled into the BSR. I have this working on a BSR 64000 by the way.

email me at [email protected]
by roygrubb
Mon Sep 24, 2007 2:39 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: WeatherBug script & templates version 2.0
Replies: 46
Views: 41802

Found the problem

If anyone else has the problem as described above, I was missing a couple modules that don't come with ubuntu by default, and I had to specify where the modules were in the script itself. Just email me at [email protected].net if you need more information. Thanks guys! These forums are a life saver at ti...
by roygrubb
Mon Sep 24, 2007 9:14 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: WeatherBug script & templates version 2.0
Replies: 46
Views: 41802

Can't locate LWP/Simple.pm

I'm having an issue when I try to run the script from my cact box. I'm not a Perl guy so If someone can give me a quick heads up about this it would be great. Can't locate LWP/Simple.pm in @INC (@INC contains: /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.8.7 /usr/local/share/perl/5.8.7 /usr/lib/perl5 /usr/share/...
by roygrubb
Fri Sep 21, 2007 12:15 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: DOCSIS Stats
Replies: 72
Views: 108438

php script

our php script was in the wrong place as we're running Ubuntoo
Works great! thank you so much
by roygrubb
Fri Sep 21, 2007 10:13 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: DOCSIS Stats
Replies: 72
Views: 108438

creating .rrd, but not populating data

Most of our modems are Surfboard 5100s and it seems as if everything imported fine. I created the graphs via the device and verified that graph management is showing the graph meaning it created an .rrd just fine. The only thing is all fields are reporting "nan" as no data is being polled. I turned ...
by roygrubb
Wed Sep 19, 2007 11:38 am
Forum: Help: General
Topic: Graph Traffic error at 110 Mbps
Replies: 4
Views: 1590

That was it

Yep, that was my issue anyway. Changed device to SNMP V2 and data sources to 64 bit counters. All is good, and thank you guys very much!
by roygrubb
Wed Sep 19, 2007 9:23 am
Forum: Help: General
Topic: Graph Traffic error at 110 Mbps
Replies: 4
Views: 1590

Same problem

I'm having the same exact issue... Let me know if you get this resolved.