Search found 67 matches

by _JPL_
Wed Sep 15, 2010 9:59 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Thanks you very much. I appreciate that.
by _JPL_
Tue Sep 14, 2010 9:48 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Pie charts

I see pie charts in the screenshots for reportit. How do I configure for those? I have the pre-requisites but can't find any docs on creating the pie charts. Are they not available in this version (0.7.2) or what's the story? PS: Re: svn checkout svn co svn://svn.cacti.net/cacti_plugins/reportit/bra...
by _JPL_
Wed Sep 08, 2010 1:20 pm
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Is this the right place for the latest svn build? Latest alpha build 0.8? https://cacti-reportit.svn.sourceforge.net/svnroot/cacti-reportit When I try to upgrade from 0.7.2 to latest svn 0.8.0 I get a blank page when going back to cacti when the plugin is enabled. I disabled and uninstalled the 0.7...
by _JPL_
Fri Sep 03, 2010 8:41 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Is this the right place for the latest svn build? Latest alpha build 0.8? https://cacti-reportit.svn.sourceforge.net/svnroot/cacti-reportit When I try to upgrade from 0.7.2 to latest svn 0.8.0 I get a blank page when going back to cacti when the plugin is enabled. I disabled and uninstalled the 0.7....
by _JPL_
Fri Sep 03, 2010 8:25 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Re: Links don't show up

browniebraun wrote:
_JPL_ wrote:The links for the column headings don't show up for me. They are white until I hover over them.

[/img]
Fixed. Please take a look at the SVN as long as 0.7.3 has not been released.

Best regards
-Andreas-
Cool. Thanks
by _JPL_
Thu Aug 26, 2010 10:58 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Links don't show up

The links for the column headings don't show up for me. They are white until I hover over them.

[/img]
by _JPL_
Thu Aug 26, 2010 10:24 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: GPS Maps for Cacti
Replies: 320
Views: 152594

No Pins on the map

I seem to have everything working ok except my hosts don't show up on the map. I have the right coordinates for the hosts and I picked icons for everything in the templates. When I am zoomed all the way out I still don't see the hosts so they are not just lost on the map somewhere. Cacti: .8.7g GPSm...
by _JPL_
Wed Aug 11, 2010 8:28 am
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

I know what I've been doing wrong. I haven't used cacti for a couple years and the PIA has changed to the point that you don't need to make an entry in the global.conf anymore for the new plugins. As soon as I took out the entry it showed up in the PIA console.
by _JPL_
Tue Aug 10, 2010 1:27 pm
Forum: Plugin General
Topic: Report plugin ''ReportIt" - v0.7.5a (released 23/12/11)
Replies: 993
Views: 579592

Re: can't get it to show up

I had a really old version of reportit and ran the uninstall.php file and then completely removed it. I untarred 0.7.2 and placed it in my plugins directory, but it's not showing up under "Plugin Management". I'm running 0.8.7g and 2.8 PIA. Any ideas why this is happening? I am having the same prob...
by _JPL_
Mon Jun 18, 2007 12:21 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Moving the Cacti Installation
Replies: 5
Views: 3112

Moving the Cacti Installation

I've recently had to move the cacti installation (eg: from /var/www/html/cacti to /var/www/secure/cacti) and now the RRAs do not seem to be updating and the graphs are definitely not updating. I adjusted the cron job to reflect the new path and confirmed that the proper permissions are still in plac...
by _JPL_
Mon Mar 19, 2007 9:20 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: All of a sudden...graphs not graphing....SOLVED
Replies: 4
Views: 2497

When I ran

select count(*) from poller_output;

it returned some 1.2 million. :)

lol. That's gotta be the problem. I've truncated it using

truncate table poller_output;

from the mysql cli.

I should see a difference shortly.

EDIT:
That indeed was the problem. Thank you.
by _JPL_
Mon Mar 19, 2007 7:35 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: All of a sudden...graphs not graphing....SOLVED
Replies: 4
Views: 2497

I hadn't done anything at all which is the weird thing. I checked the perms/ownerships and they are right. My owner is 'cactiuser' and the rra file perms are -rw-r--r--. The whole subtree of my cacti install is owned by 'cactiuser'. Running the poller manually shows me that data is actually being ga...
by _JPL_
Fri Mar 16, 2007 1:38 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: All of a sudden...graphs not graphing....SOLVED
Replies: 4
Views: 2497

All of a sudden...graphs not graphing....SOLVED

None of my graphs are working anymore. As of Wednesday, March 14 at precisely 6PM all my graphs stopped producing data. There is nothing at all weird in my log files at that time to suggest something wrong. Every field has 'nan' in it. I haven't changed anything on the server at all. When I run the ...
by _JPL_
Wed Sep 06, 2006 10:02 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: Cool weathermap idea
Replies: 8
Views: 10493

OK, I see. I'm going to do that. Sounds like it looks nicer.
One other quick question in regards to something you said in another thread. What is the --bulge command line option of weathermap? I looked in the CLI documentation but it mentioned nothing like this.
by _JPL_
Wed Sep 06, 2006 9:08 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: Cool weathermap idea
Replies: 8
Views: 10493

Re: Cool weathermap idea

Howie wrote:I would definitely suggest trying to use gradient SCALE lines if you try this, otherwise all you get is a flickering mess.
Just what do you mean by gradient SCALE lines? In Imagemagick?