Search found 247 matches

by pshankland
Mon Jun 10, 2013 2:25 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: [solved] Y Axis Displaying Incorrect Units
Replies: 2
Views: 847

Re: Y Axis Displaying Incorrect Units

BSOD2600 wrote:Looks like you forgot to update the y-axis CDEF function.
Exactly what it was! Sorry for the mistake :oops:

Thanks for the help though.
by pshankland
Mon Jun 10, 2013 2:24 pm
Forum: Help: General
Topic: Change Length of Title
Replies: 3
Views: 497

Re: Change Length of Title

Hi, have set Maximum Title Length to 100, rebuilt the poller cache and reapplied suggested names but still the same.

I have even tried setting the graph to 600 wide and the title font to 8pt but still cutting off the name of the volume.

Anything else I could try?

Thanks.
by pshankland
Mon Jun 10, 2013 7:58 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: [solved] Y Axis Displaying Incorrect Units
Replies: 2
Views: 847

[solved] Y Axis Displaying Incorrect Units

I am using the NetApp template from http://www.elifulkerson.com/projects/netapp-filer-cacti-template.php and have modified it slightly as per this post http://forums.cacti.net/viewtopic.php?p=217007#p217007 to change the units from KB to GB. Only issue I am left with is that the Y axis is still show...
by pshankland
Mon Jun 10, 2013 7:14 am
Forum: Help: General
Topic: Change Length of Title
Replies: 3
Views: 497

Change Length of Title

Is it possible to change the allowed length of a graph title? I am monitoring the volumes on a NetApp filer and only getting part of the volume name - in the following example the volume name is actually "/vol/VM_TELF_PROD1_BRONZE_FC_BOOT_01/": 10-06-2013 13-13-24.png I have reduced the size of titl...
by pshankland
Fri Jun 07, 2013 9:19 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Windows 2008 R2 Servers - No C:\ Drive Usage
Replies: 2
Views: 525

[solved] Windows 2008 R2 Servers - No C:\ Drive Usage

Hi, I have a fresh 0.8.8a install on CentOS 6.4 64Bit and am having issues with receiving the C:\ drive USED for Virtual (VMware) Windows 2008 R2 servers where the usage is always 0. Physical Windows 2008 R2 servers are working fine it is just the virtual ones. Physical server: http://i43.tinypic.co...
by pshankland
Mon Oct 15, 2012 9:35 am
Forum: Help: General
Topic: External XML Values to use in Cacti?
Replies: 1
Views: 422

External XML Values to use in Cacti?

Hi, I have just bought some DPS Power Distribution Units which can be monitored through SNMP. As well as SNMP they also produce an XML file: <server host="PDU1" address="172.29.13.51" address-backup="192.168.123.123" name="EM8/DPS1" version="2.06" mac-address="00:19:85:E0:B3:4B" company="Data & Powe...
by pshankland
Tue Jul 24, 2012 9:39 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: No Graphs or RRDs On Clean Install
Replies: 7
Views: 3389

Re: No Graphs or RRDs On Clean Install

Sorry, ignore this request:

Code: Select all

php -q rebuild_poller_cache.php
by pshankland
Tue Jul 24, 2012 9:37 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: No Graphs or RRDs On Clean Install
Replies: 7
Views: 3389

Re: No Graphs or RRDs On Clean Install

gandalf wrote:Well, then please perform a cli/rebuild_poller_cache.php and everything will be fine
R.
How do I run this from command line?
Thanks.
by pshankland
Mon Jul 23, 2012 10:20 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: No Graphs or RRDs On Clean Install
Replies: 7
Views: 3389

Re: No Graphs or RRDs On Clean Install

For information, here is my entire server build - maybe I have missed something obvious off: CentOS 6.3 64Bit Minimum (set hostname & IP) ============================================ yum install -y vim wget yum groupinstall -y base yum groupinstall -y fonts vim /etc/sysconfig/iptables -A INPUT -m st...
by pshankland
Mon Jul 23, 2012 10:04 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: No Graphs or RRDs On Clean Install
Replies: 7
Views: 3389

Re: No Graphs or RRDs On Clean Install

crond log: Jul 23 15:55:01 rpl-jensen CROND[1843]: (cactiuser) CMD (/usr/bin/php /var/www/html/cacti/poller.php > /dev/null 2>&1) Jul 23 16:00:01 rpl-jensen CROND[1863]: (root) CMD (/usr/lib64/sa/sa1 1 1) Jul 23 16:00:01 rpl-jensen CROND[1864]: (cactiuser) CMD (/usr/bin/php /var/www/html/cacti/polle...
by pshankland
Thu Jul 19, 2012 7:40 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: No Graphs or RRDs On Clean Install
Replies: 7
Views: 3389

No Graphs or RRDs On Clean Install

Hi all, Just installed Cacti 0.8.8a on a clean CentOS 6.2 64Bit server using minimal media and not getting any graphs or RRDs being generated. My install procedure, after installing CentOS was: yum install -y httpd chkconfig httpd on service httpd start yum install -y php php-mysql php-snmp php-xml ...
by pshankland
Wed Feb 09, 2011 11:38 am
Forum: Plugin General
Topic: Aggregate only showing one data source
Replies: 1
Views: 690

Re: Aggregate only showing one data source

I should have just kept pressing next as it then completed fine.

Thanks.
by pshankland
Wed Feb 09, 2011 8:46 am
Forum: Plugin General
Topic: Aggregate only showing one data source
Replies: 1
Views: 690

Aggregate only showing one data source

Hi, I am trying to show the usage of a VPN Tunnel on a firewall. I have the OID's for bytes in and bytes out for this so have created two seperate graphs using the Generic OID Template. To make this into one graph I am using Aggregate 0.75 but when I select the two graphs and try to create the aggre...