Search found 75 matches

by hmorandell
Mon Dec 31, 2018 2:46 pm
Forum: Plugin Announcements
Topic: New plugin: nmidInventory
Replies: 2
Views: 2150

Re: New plugin: nmidInventory

Hi,

is a version of this plugin available to work with Cacti 1.2?
I found it very useful, and now that I migrate I get the message that it is not compatible...

thx
by hmorandell
Fri Jun 03, 2016 10:54 am
Forum: Help: General
Topic: Cacti Source Control moved to GitHub!
Replies: 51
Views: 344648

Re: Cacti Source Control moved to GitHub!

I installed right now a fresh Cacti 1.0 on a test system (Ubuntu LTS). After a few attempts everything went fine, I really appreciate the mysql suggestions you give during installation process, but once I get to the login mask i try to enter with admin/admin as username and password but I can not lo...
by hmorandell
Tue Jul 28, 2015 3:46 am
Forum: Help: General
Topic: Problem with function sql_sanitize in 0.8.8f
Replies: 1
Views: 622

Problem with function sql_sanitize in 0.8.8f

Hi, after upgrade to latest version my Discovery plugin didn't work anymore, better said it caused errors in the log file and generated weird SQL. I saw that the function sql_sanitize changed from version 0.8.8c (where I was on before the upgrade) to the latest version: vcacti:/srv/www/htdocs/cacti/...
by hmorandell
Mon Jul 27, 2015 7:09 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: Triggered not highlighting
Replies: 10
Views: 2758

Re: Triggered not highlighting

in

"lib/html_utility.php"

change line 106 to this:

Code: Select all

print "<tr id='$row_id' bgcolor='#$current_color'>\n";

that should fix it straigth away.
by hmorandell
Mon Jul 27, 2015 4:45 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Cacti 0.8.8f - Graph tree view empty
Replies: 5
Views: 1044

Re: Cacti 0.8.8f - Graph tree view empty

Hi, I have the same problem here. It does load the HTML source code, but in OPERA it won't show up anything. While the graph tree view is working fine in Firefox, IE and Chrome (all latest release). I tried to delete cache, ecc from Opera (version 30) but it doesn't work... strange thing, will conti...
by hmorandell
Fri Jun 19, 2015 1:32 am
Forum: Addons for Cacti
Topic: Gradient Graphs for Cacti
Replies: 28
Views: 16104

Re: Gradient Graphs for Cacti

P.S.:
can you please tell which colours you have set for your WAN interface traffic statistics (upload & download)...
by hmorandell
Fri Jun 19, 2015 1:31 am
Forum: Addons for Cacti
Topic: Gradient Graphs for Cacti
Replies: 28
Views: 16104

Re: Gradient Graphs for Cacti

thanks! this is cool :-)
by hmorandell
Mon Mar 09, 2015 2:13 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: gaps on graphs in CACTI CRC + thold
Replies: 2
Views: 1141

Re: gaps on graphs in CACTI CRC + thold

maybe there are so many errors on your interface that the device doesn't even responde properly to the SNMP request made by Cacti?!?
by hmorandell
Tue Jan 20, 2015 1:50 am
Forum: Plugin General
Topic: GPSMap & Weather Layer Display
Replies: 0
Views: 644

GPSMap & Weather Layer Display

Hello, I've seen that in the last version of GPSMap there is some code for WeatherLayer display: gpsmap.enableWeather = '<?php echo $enableWeather; ?>'; I'm just curious if someone managed to get it working... I've tried to play around a bit, but as I'm not a Gmaps genious, I gave up :-( Maybe someo...
by hmorandell
Tue Nov 25, 2014 1:38 am
Forum: Plugin General
Topic: SOLUTION: GPSMAP not working after upgrade to 0.8.8c
Replies: 0
Views: 1128

SOLUTION: GPSMAP not working after upgrade to 0.8.8c

Hi, my GPSMAP was not working anymore after upgradine to the latest release of Cacti. No device shows up at the map which is correctly loaded. The problem is the (I guess newly integrated) cross site request forgery library (csrf-magic). When you look at the html code generated from gpsmap.php, at t...
by hmorandell
Tue Nov 25, 2014 1:19 am
Forum: Help: General
Topic: After upgrading to 0.8.8c not seeing the graph tree? Read th
Replies: 2
Views: 658

After upgrading to 0.8.8c not seeing the graph tree? Read th

After upgrading to 0.8.8c I had a problem with the graph page, the tree won't load at all. The problem is that if you have a plugin which tries to load again the jquery plugin the page creation get stuck. In my case it was the "SUPERLINKS" plugin causing this. To fix it, simply open the Superlinks "...
by hmorandell
Fri May 16, 2014 1:23 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: Motorola Cambium PMP Templates
Replies: 0
Views: 1425

Motorola Cambium PMP Templates

Hello, here you can find my templates used for Cambium Networks PMP Devices for graphing RSSI, TX Power and CINR (carrier to interface noise ratio) values. These work fine with PMP320, PMP400 and PMP500 and should work fine with other devices as well. motorola.png As usally, copy "MotorolaCanopy.xml...
by hmorandell
Wed Mar 12, 2014 6:19 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: (Cisco) SDSL Interface Statistics Templates
Replies: 1
Views: 843

Re: (Cisco) SDSL Interface Statistics Templates

Updated XML file to use proper indexes...

now it should work fine for everyone...
by hmorandell
Mon Mar 10, 2014 5:18 am
Forum: Addons for Cacti
Topic: Intro page/console homepage
Replies: 144
Views: 47694

Re: Intro page/console homepage

there is an error in the script setup.php.

This on line 57:

Code: Select all

        // all
        $sql  = "SELECT * FROM thold_data ";
should be this:

Code: Select all

        // all
        $sql  = "SELECT count(*) FROM thold_data ";

ciao