Search found 137 matches

by kanada
Wed Dec 22, 2010 3:38 am
Forum: Plugin General
Topic: Cacti 0.8.7g + Boost >v3.0 'SQL Assoc Failed' error
Replies: 1
Views: 666

Re: Cacti 0.8.7g + Boost >v3.0 'SQL Assoc Failed' error

After downgrade php to v5.2.14 problem still occurs.

I have no idea what may help in this situation, anyone?

Alex
by kanada
Wed Dec 15, 2010 3:43 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Boost timeouts
Replies: 8
Views: 1059

Re: Boost timeouts

I've downgrade php from 3.3 -> 2.14 - with no luck
Increased num of mysql connections still doesn't helps. Same as increase php/mysql connect timeouts to the 24h and tune max execution time in php.

I really don't know what can help here..

Alex
by kanada
Mon Dec 13, 2010 9:03 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Boost timeouts
Replies: 8
Views: 1059

Re: Boost timeouts

I have similar problem, posted here.. http://forums.cacti.net/viewtopic.php?f=2&t=40796

Alex
by kanada
Sat Nov 20, 2010 5:33 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti 0.8.7g + Boost > v3.0 'SQL Assoc Failed' error
Replies: 0
Views: 448

Cacti 0.8.7g + Boost > v3.0 'SQL Assoc Failed' error

Hello, after one day since Boost started with Boost On Demand option enabled i recive and error. When i'm trying to see any of my graph, they are blank (no data generated from polling period). On logs i see an error: 11/16/2010 03:20:19 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: SQL Assoc Failed!, Error:'2006', ...
by kanada
Tue Nov 16, 2010 10:45 am
Forum: Plugin General
Topic: Cacti 0.8.7g + Boost >v3.0 'SQL Assoc Failed' error
Replies: 1
Views: 666

Cacti 0.8.7g + Boost >v3.0 'SQL Assoc Failed' error

Hello, after one day since Boost started with Boost On Demand option enabled i recive and error. When i'm trying to see any of my graph, they are blank (no data generated from polling period). On logs i see an error: 11/16/2010 03:20:19 PM - CMDPHP: Poller[0] ERROR: SQL Assoc Failed!, Error:'2006', ...
by kanada
Wed Nov 10, 2010 4:55 pm
Forum: Plugin Development
Topic: boost_server.php forgets config
Replies: 9
Views: 12213

Re: boost_server.php forgets config

Unfortunately i still don't see this, and got an error when processing 'On Demand'.
PM - BOOST SERVER: Poller[0] WARNING: Broken connection detected '127.0.0.1'
MySQL 5.1.46, PHP 5.3.3, Cacti 0.8.7g && Spine && Boost 4.2

What's wrong?

Alex
by kanada
Fri Jul 16, 2010 5:41 am
Forum: Help: General
Topic: [SOLVED] spine-0.8.7g problem with SCRIPT function
Replies: 0
Views: 555

[SOLVED] spine-0.8.7g problem with SCRIPT function

Hello, after update Spine from e->g it stoped getting data from templates executed via SCRIPT variable. I've test it on netstat.sh template. /usr/sbin/spine-0.8.7g -V=5 14 14 has returned me: PM - SPINE: Poller[0] Host[14] TH[1] DS[539] SCRIPT: /var/www/cacti-0.8.7g/scripts/netstat.sh 172.18.0.140 s...
by kanada
Tue May 25, 2010 8:21 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Spine problem with SNMP - Interface Statistics.
Replies: 2
Views: 1704

Thank you, it solves the problem.

Kind regards,
--
Alex
by kanada
Mon Apr 26, 2010 5:29 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Spine problem with SNMP - Interface Statistics.
Replies: 2
Views: 1704

[solved] Spine problem with SNMP - Interface Statistics.

Hello, i've reported problem with Spine working on SNMP - Interface Statistics. Description: Switch D-LINK DGS-1224T with SNMP v1 support. All query's via cacti web pass successfully. However all interface graphs are blank (with no data). Cacti logs has returned: WARNING: SNMP timeout detected [1000...
by kanada
Fri Jan 08, 2010 3:58 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: No Threshold Template Section on the left
Replies: 1
Views: 1212

Please go to cacti/plugins/thold/ and find file thold_templates.php. If isn't there - put it one more time from thold archive. If it's there check logs of webserver, maybe you'll find some errors.

Regards,
Alex
by kanada
Tue Jan 05, 2010 5:37 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: SOLVED - Multiple Threshold Templates on one Data Source
Replies: 1
Views: 3127

SOLVED - Multiple Threshold Templates on one Data Source

Hello, i have problem with multiple threshold on one data source, basically i can't set it up, could someone tell me why? When i try create second Threshold via Autocreate i got error: "Either No Templates or Threshold(s) Already Exists - No thresholds were created." When i try create it via "Create...
by kanada
Thu Jun 18, 2009 4:17 am
Forum: Help: General
Topic: Spine 0.8.7c & Spine 0.8.7 from SVN - Output Problem
Replies: 0
Views: 695

Spine 0.8.7c & Spine 0.8.7 from SVN - Output Problem

Hello, after upgrade from Cacti 0.8.7c -> 0.8.7d, Spine 0.8.7a -> 0.8.7c or fresh from SVN system not working properly. Spine 0.8.7c make random crash and Poller Output table is not empty. Latest Spine from SVN have not empty Poller Output table only, Segfaults are gone away. Both cases after pollin...
by kanada
Mon Sep 01, 2008 7:22 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Collect TC Stats with Cacti and SNMP???
Replies: 4
Views: 2813

Hello,

flixy2k8 can you upload this script to parse output tc -s command to value?

Regards,
Alex.
by kanada
Wed Jun 18, 2008 5:56 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: HELP - how to install cacti for FreeBSD 7.0
Replies: 1
Views: 3024

Re: HELP - how to install cacti for FreeBSD 7.0

I'm newbie in freebsd 7.0, but i'm still interest to build cacti in FreeBSD. Somebody can help me? how to install cacti step by step in FreeBSD 7.0. I'm really newbie, so give me clearly real command how to install cacti. regards Please go to http://docs.cacti.net/. There you find clearly real comm...
by kanada
Fri Jun 13, 2008 6:21 am
Forum: Help: General
Topic: Graph not plotting correctly
Replies: 4
Views: 1371

If i think correctly, you have 30x cacti sites installed? Or these graphs becomes from one system but monitor 30 remote machines?

Regards,
Alex.