Search found 10 matches

by rsanchezre
Thu Feb 01, 2018 11:15 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 7
Views: 1809

Re: Syslog 2.1 - Doesn't show any register

Thanks Pucho for help me to find my mistake. I've fixed this parameter and now is working fine.
Thanks again.
Regards
Rodrigo
by rsanchezre
Tue Aug 08, 2017 10:06 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog version 2.1 plugin can not find syslog.sql
Replies: 1
Views: 717

Re: Syslog version 2.1 plugin can not find syslog.sql

Hi,

I uploaded the syslog.sql which i have into syslogs plugin files.

Regards
by rsanchezre
Mon Jun 19, 2017 1:31 pm
Forum: Plugin General
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 7
Views: 1809

Re: Syslog 2.1 - Doesn't show any register

Hi Itkroplis, Thanks for answer.... Here you have both configurations this is sylog-ng config file source s_all { udp(ip("0.0.0.0") port(514)); }; destination d_mysql { sql( type(mysql) host("localhost") username("cactiuser") password("XXXXXXXX") database("syslog") table("syslog_incoming") columns("...
by rsanchezre
Wed Jun 07, 2017 9:58 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 7
Views: 1809

Re: Syslog 2.1 - Doesn't show any register

Could some one healp me??
Regards
by rsanchezre
Fri May 19, 2017 10:56 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: syslog.sql file do not create "syslog" table
Replies: 1
Views: 5238

Re: syslog.sql file do not create "syslog" table

Hi, I don't know why, but when i installed syslog 2.1 the tables were created automaticaly but they were diferent as was explaned into syslog.sql. So I deleted all tables and i was adding one by one from syslog.sql. Now the tables on mysql are the same as syslog.sql. I had only one problem whit this...
by rsanchezre
Fri May 19, 2017 9:43 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 7
Views: 1809

Re: Syslog 2.1 - Doesn't show any register

As additional information, i added alert roules and when i go to Alert Logs tab, registers are shown me correctly
Alert Logs.PNG
Alert Logs.PNG (32.38 KiB) Viewed 1680 times
but as I said, when i go to system logs tab (same period), does not shown any thing and should show something
system logs.png
system logs.png (22.66 KiB) Viewed 1680 times
Well, I'd appreciate some help
Regards
by rsanchezre
Thu May 18, 2017 7:19 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 3
Views: 2184

Re: Syslog 2.1 - Doesn't show any register

I do apologize, but i've realized i published a new topic into the wrong category and i can't delete it. So i moved it to other category.
if any moderators could delete it, I'll be grateful.
regards
Rodrigo
by rsanchezre
Thu May 18, 2017 7:11 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 7
Views: 1809

Syslog 2.1 - Doesn't show any register

Hi, I'm running cacti 1.1.6 and syslog plugin 2.1. When i try to see some syslog register (Syslog tab - System logs), it doesn't show me any of them. I made the following, - I've check that the syslog plugin was installed correctly. - I've set up the config.php correcty. - I've checked that syslog m...
by rsanchezre
Wed May 17, 2017 1:05 pm
Forum: Plugin Announcements
Topic: Syslog 2.1 - Doesn't show any register
Replies: 3
Views: 2184

Syslog 2.1 - Doesn't show any register

Hi, I'm running cacti 1.1.6 and syslog plugin 2.1. When i try to see some syslog register (Syslog tab), it doesn't show me any of them. I made the following, - I've check that the syslog plugin was installed correctly. - I've set up the config.php correcty. - I've checked that syslog messages are co...
by rsanchezre
Wed Oct 24, 2012 2:48 pm
Forum: Plugin General
Topic: how use routerconfigs back router config by ssh ?
Replies: 1
Views: 1186

Re: how use routerconfigs back router config by ssh ?

Hi, i've had the same problem. I installed routerconfig 0.3-1 but It hasn't been able to connet by ssh. the cacti logs always said, 10/24/2012 04:28:01 PM - ROUTERCONFIGS: 10.64.32.233-> ERROR: Unable to open telnet network connection that make me think that routerconfig is not trying ssh conection....