Search found 23 matches

by vishnubraj
Fri Apr 06, 2018 10:42 am
Forum: Help: General
Topic: Automation plugin shows error in data query (1.1.37)
Replies: 1
Views: 116

Re: Automation plugin shows error in data query (1.1.37)

Just ignore this post. I didnt copy the XML files under resources/snmp_queries/ so the automation was not able to get the details

Thanks,
Vishnu
by vishnubraj
Fri Apr 06, 2018 10:29 am
Forum: Help: General
Topic: Automation plugin shows error in data query (1.1.37)
Replies: 1
Views: 116

Automation plugin shows error in data query (1.1.37)

I am getting below error in the cacti automation graph rules page under Matching objects. "Error in data query" It was working fine in Centos6.5, i recently upgraded to centos7 and mariadb 10.4 after this it is giving so many issues. Please help fix this. Not getting any error in the debug log. Scre...
by vishnubraj
Mon Mar 26, 2018 4:23 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: poller_automation.php processes persist
Replies: 4
Views: 723

Re: poller_automation.php processes persist

I disabled all the networks and increased the Discovery threads from 1 to 50.
Not sure which one has fixed it. But its not happening now.

Thanks!
by vishnubraj
Sun Mar 25, 2018 9:20 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: poller_automation.php processes persist
Replies: 4
Views: 723

Re: poller_automation.php processes persist

I am also facing same problem with cacti 1.1.36..
i have around 1023 process created in last 24 hours..
Please help..
by vishnubraj
Fri Mar 16, 2018 5:26 am
Forum: Feature Requests
Topic: Cacti Rest API Integration
Replies: 2
Views: 1748

Cacti Rest API Integration

Can you add feature to guery the graph data using Rest API.. My organization uses a centralized monitoring system and they are querything the Cacti(using CLI) to gather data about the links status. It will be great if we have Rest API integration with cacti and be able to query the below values. * l...
by vishnubraj
Tue Mar 08, 2016 9:18 am
Forum: Plugin General
Topic: Apply an operator on query_ifspeed
Replies: 1
Views: 1096

Re: Apply an operator on query_ifspeed

I am also trying to achieve the same. Anyone knows the solution
by vishnubraj
Fri Mar 27, 2015 12:06 pm
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: Thold re-alert cycle
Replies: 5
Views: 2674

Re: Thold re-alert cycle

I am using Baseline deviation... Can i get the baseline deviation functionality in Time Based Threshold Type?
by vishnubraj
Fri Mar 27, 2015 1:23 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: Thold re-alert cycle
Replies: 5
Views: 2674

Re: Thold re-alert cycle

Same Here. Not able to use this plugin because of this...
Is there any other plugin which automatically disables the threshold for that graph for the re-alert cycle??
by vishnubraj
Tue Oct 28, 2014 2:05 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: Thold re-alert cycle
Replies: 5
Views: 2674

Thold re-alert cycle

I have set my re-alert cycle to 6 hours, and i set the High Threshold value to 10 and no low value set for my packetloss threshold. I get the mail alerts, but whenever the threshold flaps (like going above 10 and comes back to 7 and goes above 10 again) i keeps on getting mails. I want only one aler...
by vishnubraj
Fri Aug 01, 2014 4:38 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Graph show query_rttMonCtrlAdminTag
Replies: 4
Views: 711

Re: [SOLVED]Graph show query_rttMonCtrlAdminTag

This is fixed. I had two IPSLA with same tag. After changing the tag of one IP sla the issue got fixed. Thanks to all...
by vishnubraj
Fri Aug 01, 2014 4:33 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Unable to populate SAA graphs *PLS HELP*
Replies: 13
Views: 26735

Re: Unable to populate SAA graphs *PLS HELP*

This isssue is fixed. I had two IPSLA with same tag. after deleting one IPSLA the issue got resolved.
Now I understand the Lines "The more you see the Less you see" :)
by vishnubraj
Fri Aug 01, 2014 2:22 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Graph show query_rttMonCtrlAdminTag
Replies: 4
Views: 711

Re: Graph show query_rttMonCtrlAdminTag

Can someone help me.
This is happening for only one deivce in my network. for all the other devices the Latency and packet loss graphs are working fine..

I deleted and readded the host but still its not resolved. I ran the script for rebuild_poller_cache.php also but still its not resolved.
by vishnubraj
Wed Jul 30, 2014 9:09 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: Unable to populate SAA graphs *PLS HELP*
Replies: 13
Views: 26735

Re: Unable to populate SAA graphs *PLS HELP*

I am also facing the probelm. When i do the verbose query i get the tags but it is not getting applied when i create the new graphs. Please help. + Running data query [10]. + Found type = '3' [SNMP Query]. + Found data query XML file at '/var/www/cacti/resource/snmp_queries/cisco_saa.xml' + XML file...
by vishnubraj
Wed Jul 30, 2014 5:37 am
Forum: Informational/HOWTO's
Topic: [INFO] LDAP Authentication in Active Directory
Replies: 26
Views: 95189

Re: [INFO] LDAP Authentication in Active Directory

does anyone successfully did the authentication with OPEN LDAP? I am trying to get this working from last three days but its not working. Below is the settings what i am using. Guest User = No user user Template = No User server = SERVERIP Port = 389 port/ssl = 636 Protocol version = 3 Encrytion = N...
by vishnubraj
Tue Jul 29, 2014 7:37 am
Forum: Help: General
Topic: [solved] Graph show query_rttMonCtrlAdminTag
Replies: 4
Views: 711

Re: Graph show query_rttMonCtrlAdminTag

reapply sugested graph name didnt solve the issue and also the poler verbose query shows that the rttMonCtrlAdminTag field resolved.