Search found 14 matches

by kaddie
Tue Jan 24, 2006 4:55 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

Thank you but I think I finally got it figured out. Importing the data query would not work for me. I had to create the query on my server and save it to the snmp_queries folder. Every time I would try to import that file cacti would just refresh with no success/error messages, leading me to believe...
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 8:32 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

I have not imported any other templates. I just started using Cacti about a week ago, and was excited about the possibility of monitoring router temp. I'm fairly sure i've done something wrong because i am so new at this and i appreciate all your time and patience so far. If you have any other sugge...
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 4:50 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

lvm said
Ok, and what about copying cisco_envmon_voltage.xml and cisco_envmon_temp.xml to /path/to/cacti/resource/snmp_queries directory?

As you can see from my screen shot I have already copied those files over with no success.
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 3:11 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

lvm said
Please provide a screenshot of your Verbose Query
I don't know how much this will help you but attached is a screenshot of my verbose query. As you can see, it is the same as the error messages that I have been getting.
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 2:36 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

My templates contain the "<" and ">" characters. Everything seems to be ok in the template areas from what i have compared to others posts. However, my Cisco EnvMon always returns 0 items, 0 rows, and I still get the same errors.
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 2:10 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

I am using the < and > signs. From what I've read that is what they are supposed to be. Should I be using lt; and gt;?
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 2:09 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

I am using the < and > signs. From what I've read that is what they are supposed to be. Should I be using lt; and gt;?
by kaddie
Fri Jan 20, 2006 12:41 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

Thanks, but all my data queries have successfully located their xml files.
by kaddie
Thu Jan 19, 2006 12:17 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco Environmental Monitoring (Temp, Voltage, Fan, Power)
Replies: 108
Views: 212358

I'm trying to setup envmon at my location and I keep getting errors. They are ... Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /www/htdocs/cacti/graphs_new.php on line 534 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /www/htdocs/cacti/graphs_new....
by kaddie
Fri Jan 13, 2006 4:28 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti Won't Start After Reboot
Replies: 8
Views: 2719

lvrn said Please have a look at your apache error_log (see e.g. /var/log/http/error_log) I have quite a few errors that look like this... [Fri Jan 13 11:22:24 2006] [error] [client xx.xx.xx.xx] File does not exist: /var/www/html/cacti I know that thats not the directory that cacti should be in. My q...
by kaddie
Fri Jan 13, 2006 2:01 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti Won't Start After Reboot
Replies: 8
Views: 2719

Cacti Won't Start After Reboot

I don't think it is apache that is not working. I can go to http://localhost and I get the Apache test page. When I try to go to http://localhost/cacti I get that the requested url /cacti cannot be found on this server. Any suggestions? Everything was working fine until a reboot. Are there any other...
by kaddie
Fri Jan 13, 2006 1:16 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti Won't Start After Reboot
Replies: 8
Views: 2719

Cacti.conf File

I checked the conf.d directory and their is no cacti.conf file there. Should there be?
by kaddie
Fri Jan 13, 2006 12:08 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti Won't Start After Reboot
Replies: 8
Views: 2719

Re: Apache

Hi Don, Thanks for the quick reply. Apache nor Apache2 is in the folder /etc/init.d I've also added a screenshot of the results of ps aux | grep apache. I'm assuming that Apache is not started but I am very ignorant in the world of Linux and I am not sure how to start it, nor how to ensure that it s...
by kaddie
Fri Jan 13, 2006 11:37 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cacti Won't Start After Reboot
Replies: 8
Views: 2719

Cacti Won't Start After Reboot

I'm very new to this. I've only been using Linux (Fedora) for about a week and just installed cacti. Everything was working smoothly until I rebooted. After that I could no longer navigate to http:// localhost /cacti. I'm assuming that I need to add a service to automatically start on system start, ...