Search found 42 matches

by shakey_1
Thu May 10, 2007 8:04 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: "ICON" not showing in weathermap?
Replies: 7
Views: 4767

Oh man, it never even occurred to me that my labels may be covering the icon. A LABELOFFSET 0 20 did the trick. Thanks again for your help Howie. I do appreciate it.
by shakey_1
Wed May 09, 2007 4:30 pm
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: "ICON" not showing in weathermap?
Replies: 7
Views: 4767

I have attached the icon. Has 0.91 been released yet or is it in the SVN? Not to split this into another topic, but do you know what could be causing the issue with the "no valid data" issue? I have verified that the rrd's are legitimate.

Thanks for your help.
by shakey_1
Wed May 09, 2007 12:14 pm
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: "ICON" not showing in weathermap?
Replies: 7
Views: 4767

I am not seeing any errors relating to "2950.png" which is what my icon is named. The only errors I am seeing are the following: 05/09/2007 01:20:41 PM - WEATHERMAP: Poller[0] ReadData: LINK Devices, target: /var/www/html/rra/device1_traffic_in_49.rrd on config line 186 had no valid data, according ...
by shakey_1
Tue May 08, 2007 10:44 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: "ICON" not showing in weathermap?
Replies: 7
Views: 4767

"ICON" not showing in weathermap?

I am hoping that someone can point me in the right direction with an issue I am having with the "ICON" directive. I have an icon that I want to use in one of my maps titled "2950.png". If I try to implement it into my map though, it doesn't show. The syntax that I am using is: NODE Switch_123 LABEL ...
by shakey_1
Tue May 01, 2007 12:42 pm
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: Weathermap 0.9 released
Replies: 13
Views: 9285

Thanks! Put the image in place and now Cacti looks all complete again. :D
by shakey_1
Tue May 01, 2007 7:58 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: Weathermap 0.9 released
Replies: 13
Views: 9285

Hey Howie, you may already be aware of this, but I thought I would mention it anyway. In the Weathermaps management screen, it look like you added the "Rebuild All Maps Right Now" functionality into version 0.9. The function worked well when I rebuilt my map, but the image for the button itself is m...
by shakey_1
Mon Jan 08, 2007 8:38 pm
Forum: Plugin: (MAC Track)
Topic: Place Your Feature Requests & Bug Reports Here
Replies: 304
Views: 167370

Basically, we have a Netdisco system being used that I would like to do away with as the only thing it gets used for is to check those settings. Ensuring that speeds are showing 100 Mbps and what the duplex settings show as. I'm fairly new to the networking world, so I may be missing something, but ...
by shakey_1
Mon Jan 08, 2007 3:56 pm
Forum: Plugin: (MAC Track)
Topic: Place Your Feature Requests & Bug Reports Here
Replies: 304
Views: 167370

Would it be possible to show duplex settings and port speeds?

LARRY EDIT: Done!
by shakey_1
Tue Nov 14, 2006 9:12 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Killspike integration in webinterface
Replies: 60
Views: 62502

That was the answer, TheWitness. Thanks. If you place return $nav; after function killspike_draw_navigation_text ($nav) { $nav["killspike.php:"] = array("title" => "killspike", "mapping" => "graph_view.php:,?,graph.php:view", "level" => "3"); but before the trailing } then the "Notice: Undefined ind...
by shakey_1
Tue Nov 14, 2006 2:33 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Killspike integration in webinterface
Replies: 60
Views: 62502

I'm not sure why, but I am receiving the same error after installing this plugin that I did when installing the dataquery plugin (before pestilence fixed it). The error is "Notice: Undefined index: index.php: in /var/www/cacti/lib/functions.php on line 1420". This is on a fresh install of cacti-0.8....
by shakey_1
Fri Nov 03, 2006 8:54 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: Dataquery (ex cactiquery) 1.0a released
Replies: 71
Views: 55645

Thanks for such a quick fix pestilence. Just put the new version in place and everything is working perfectly.
by shakey_1
Thu Nov 02, 2006 11:08 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: Dataquery (ex cactiquery) 1.0a released
Replies: 71
Views: 55645

I am also seeing the "Notice: Undefined index: dataquery.php:query in /var/www/html/lib/functions.php on line 1420" message after installing dataquery. This is running on CactiEZ CD v0.2 Beta with version 1.0 of the plugin architecture. Beyond that, when I perform a data query, the output seems offs...
by shakey_1
Thu Oct 26, 2006 3:44 pm
Forum: Addons for Cacti
Topic: CactiEZ CD v0.2 Beta
Replies: 26
Views: 38193

I have been running it now for nearly two weeks with no problems (that I didn't cause myself). Beyond Cacti, I have also configured the included Nagios which is running very well (and a nice inclusion, since I had built it up myself on my current Cacti system). That just saves me the trouble if I de...
by shakey_1
Thu Oct 26, 2006 10:20 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: Weathermap and CactiEZ 0.2b
Replies: 28
Views: 16251

I am running the beta on a test system and I recreated my weathermap by creating a simple config with the same name as my production config with the editor and then just copying and pasting my production config into it via Webmin. Could it be a permissions issue?
by shakey_1
Wed Oct 25, 2006 8:58 am
Forum: Plugin General
Topic: Manage Plugin 0.6.2 for monitoring networks, servers...
Replies: 942
Views: 485473

You were right, it was a PHP problem. Since this was a test system, I had installed JFFNMS alongside my Cacti install to test it out and I had to make a change to the default php.ini configuration for CactiEZ. In the php.ini that is built upon install, "register_globals" is off, but I had turned it ...