Search found 29 matches

by KPbIC
Sun Oct 16, 2011 11:07 pm
Forum: Plugin General
Topic: cacti 0.8.7h plugin discovery "Undefined index: device_thre"
Replies: 3
Views: 738

Re: cacti 0.8.7h plugin discovery "Undefined index: device_t

sorry :)

full discovery.php in attach.
by KPbIC
Sat Oct 15, 2011 11:28 am
Forum: Plugin General
Topic: cacti 0.8.7h plugin discovery "Undefined index: device_thre"
Replies: 3
Views: 738

cacti 0.8.7h plugin discovery "Undefined index: device_thre"

error in discovery plugin in cacti version 0.8.7h

diff in attach.
by KPbIC
Tue Mar 23, 2010 3:23 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: weathermap + boost, map error :(
Replies: 7
Views: 2186

Howie wrote:Are they the only links with 64-bit counters? The 7606-4948 link is 3G, at least... the code to deal with 64-bit counters is different, so I can imagine that might be where the problem is.
all counters is 64-bit (all interfaces = or bigger then 1G).
by KPbIC
Tue Mar 23, 2010 2:11 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: weathermap + boost, map error :(
Replies: 7
Views: 2186

BorisL wrote:No bandwidth param is set for
LINK NTTU-c4948_1(pipe)-a2230-c3550
LINK a2230-c7606-a2230-c3550
LINK a2230-c7606-a2220-c6503
LINK a2220-c6503-Novotelecom
bandwidth set in "LINK DEFAULT"
by KPbIC
Tue Mar 23, 2010 12:24 am
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: weathermap + boost, map error :(
Replies: 7
Views: 2186

Is it always those links.

on different maps some link is OK, some link strange.

in attachment debug information (grep ReadData)

on any link strange data from poller
by KPbIC
Mon Mar 22, 2010 1:19 pm
Forum: Plugin: (Network Weather Map)
Topic: weathermap + boost, map error :(
Replies: 7
Views: 2186

weathermap + boost, map error :(

hello

need help whis weathermap plugin

after installing boost on maps some link drown whis the problem

weathermap 0.97a
boost 3.0
cacti 0.8.7e

от map.txt my map config
by KPbIC
Fri Mar 19, 2010 2:08 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: changelog PA 2.6 ?
Replies: 0
Views: 1584

changelog PA 2.6 ?

where i can see changelog PA2.6 from PA2.5 ?
by KPbIC
Thu May 14, 2009 9:05 pm
Forum: Help: General
Topic: ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!
Replies: 10
Views: 10110

idias ?
by KPbIC
Tue May 12, 2009 1:40 pm
Forum: Help: General
Topic: graph render error after upgrade to 0.8.7c
Replies: 8
Views: 2972

any ideas ?
by KPbIC
Tue May 12, 2009 7:56 am
Forum: Help: General
Topic: ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!
Replies: 10
Views: 10110

thanks for link. I`m update spine, but this not help cacti log: 05/12/2009 07:40:12 PM - SPINE: Poller[0] Host[1074] ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID! (oid: .1.3.6.1.2.1.2.2.1.8.4194312448), Set MAX_OIDS to 1 for this host to isolate bad OID 05/12/2009 07:40:12 PM - SPINE: Poller[0] Host[1074]...
by KPbIC
Tue May 12, 2009 1:39 am
Forum: Help: General
Topic: ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!
Replies: 10
Views: 10110

Yes, snmpv3 issues resolved in 0.8.7d. Please upgrade and repost. TheWitness spine 0.8.7d ? you are not mistake ? on site last version spine 0.8.7c http://cacti.net/spine_download.php if you mind cacti version my version 087d Technical Support General Information Date Tue, 12 May 2009 13:31:31 +070...
by KPbIC
Wed May 06, 2009 8:28 pm
Forum: Help: General
Topic: ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!
Replies: 10
Views: 10110

command output cacti:/usr/local/spine# ./bin/spine -V 3 -R 1073 1073 -C ./etc/spine.conf SPINE: Using spine config file [./etc/spine.conf] SPINE: Version 0.8.7c starting 05/07/2009 08:18:21 AM - SPINE: Poller[0] Host[1073] ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID! (oid: .1.3.6.1.2.1.31.1.1.1.6.4194312...
by KPbIC
Tue May 05, 2009 8:21 pm
Forum: Help: General
Topic: ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!
Replies: 10
Views: 10110

ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID!

Cacti 0.8.7d Spine [email protected]:~$ /usr/local/spine/bin/spine --help SPINE 0.8.7b Copyright 2002-2007 by The Cacti Group In log view error 05/06/2009 08:11:19 AM - SPINE: Poller[0] Host[1074] ERROR: Problems parsing Multi SNMP OID! (oid: .1.3.6.1.2.1.2.2.1.8.4194329088) 05/06/2009 08:11:19 AM - SPINE:...
by KPbIC
Tue Apr 21, 2009 11:58 pm
Forum: Help: General
Topic: graph render error after upgrade to 0.8.7c
Replies: 8
Views: 2972

any ideas ?
by KPbIC
Tue Apr 14, 2009 10:07 pm
Forum: Help: General
Topic: graph render error after upgrade to 0.8.7c
Replies: 8
Views: 2972

update graph not change :( graph template in attach and graph properties /usr/local/bin/rrdtool graph - \ --imgformat=PNG \ --start=-86400 \ --end=-300 \ --title=" a3410-c6503 - Traffic - Gi2/28 - GigabitEthernet2/28" \ --rigid \ --base=1000 \ --height=120 \ --width=700 \ --alt-autoscale \ --vertica...