Search found 33 matches

by jwashburn
Mon Apr 02, 2007 11:05 am
Forum: Scripts and Templates
Topic: W32 IIS W3SVC Perl Script via WMI
Replies: 51
Views: 37587

Old Post

Sorry for picking up so an old post, but how do I add multiple webites? I can add the default site or any other site ok, but it seems that I can only monitor one site. My web server has multiple sites on it.
by jwashburn
Fri Mar 02, 2007 1:15 pm
Forum: Help: General
Topic: How to add ifAlias to graphs
Replies: 14
Views: 6756

What wierd is its working sometimes. My vlan descriptions seem to show up pn the graphs, but not port descriptions
by jwashburn
Mon Feb 26, 2007 5:41 pm
Forum: Help: General
Topic: switched from cmd.php to cactid - working through some issue
Replies: 1
Views: 1039

switched from cmd.php to cactid - working through some issue

First issue Graphs stopped working Resolution I looked at the log and it was timing out after 292 seconds. It turns out I never configured cactid.conf. All my settings were being pulled from config.php Second Issue SNMP Library Version Mismatch (5.3 vs 5.3.1) Resolution None so far. Any ideas? Fedor...
by jwashburn
Mon Feb 26, 2007 1:38 pm
Forum: Help: General
Topic: PIX returns SNMP data but shows down and no graphs
Replies: 1
Views: 1297

Fixed

I changed to SNMP reliable instead of PING and SNMP. My guess is the firewall wasnt allowing UDP pings
by jwashburn
Mon Feb 26, 2007 12:02 pm
Forum: Help: General
Topic: PIX returns SNMP data but shows down and no graphs
Replies: 1
Views: 1297

PIX returns SNMP data but shows down and no graphs

I have imported some graphs I found on this site. When I view the host it shows down, but when you click on the host it returns SNMP data, like the uptime version etc, but no graphs get created. Where should I start troubleshooting?
by jwashburn
Fri Feb 09, 2007 6:24 pm
Forum: Help: General
Topic: How to add ifAlias to graphs
Replies: 14
Views: 6756

How to add ifAlias to graphs

I do a verbose query from Devices + Found item [ifAlias=''] index: 1 [from value] + Found item [ifAlias=''] index: 2 [from value] + Found item [ifAlias=''] index: 3 [from value] + Found item [ifAlias=''] index: 4 [from value] + Found item [ifAlias=''] index: 5 [from value] + Found item [ifAlias=''] ...
by jwashburn
Wed Jan 31, 2007 6:10 pm
Forum: Help: General
Topic: SNMPWALK Path
Replies: 1
Views: 838

SNMPWALK Path

When I did the install I noticed that a few of the SNMP fields such as SNMPWALK were blank. I am able to get information back and things are working. What are these fields for?
by jwashburn
Wed Jan 31, 2007 3:01 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Cant get cron jobs to work
Replies: 2
Views: 1401

Cant get cron jobs to work

I have read through a lot of the tips here and they all seem to ask what account the poller is running in. This is where I am at. Fedora Core 6 Using Webmin for GUI access to Fedora (im not very good at Linux yet) I add a device. I create the graphs in cacti no problems. If I jump into Webmin and ac...
by jwashburn
Wed Jan 31, 2007 12:47 pm
Forum: Help: General
Topic: What version do I have
Replies: 1
Views: 761

What version do I have

I did a fresh yum install and got 0.8.6i-5.fc6 installed. I have had this installed for a few days and added a few hosts and there is a problem with the SNMP getting processor and disk information. I see that cacti-0.8.6j is out. So I downloaded that and extracted the files into a folder on my works...
by jwashburn
Tue Jan 30, 2007 6:55 pm
Forum: Help: General
Topic: New Install one small problem
Replies: 2
Views: 1104

New Install one small problem

I just installed on Fedora Core 6. When I create graphs for ANY new Windows Server I cant get the processor or mounted partitions to bring back any data. The debug show + Running data query [9]. + Found type = '6 '[script query]. + Found data query XML file at '/usr/share/cacti/resource/script_serve...
by jwashburn
Sat Dec 16, 2006 11:31 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: New install problem
Replies: 2
Views: 1574

Yes, it turns out I needed to edit the db.php file. I was putting the connection information in the config.php file.
by jwashburn
Wed Dec 13, 2006 7:03 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: New install problem
Replies: 2
Views: 1574

New install problem

I have scoured everywhere to try and locate an answer, but nothing seems to work. We did a yum install to Fedora 6. When trying to run the install we get the following You have created a new database, but have not yet imported the 'cacti.sql' file. At the command line, execute the following to conti...
by jwashburn
Wed Aug 16, 2006 12:03 pm
Forum: Help: General
Topic: Monitor an Application
Replies: 1
Views: 908

Monitor an Application

What would be the steps so monitor an application. I am trying to monitor Backup Exec. I read the documentation and it will send traps. It also has the MIBs needed on the CD as well as the OID are listed in the help file. Do I need to send the traps to a syslog server and then try and pull the infor...
by jwashburn
Fri Jul 28, 2006 4:54 pm
Forum: Help: General
Topic: SNMP returns data, but no data showing on Graph
Replies: 8
Views: 2262

I appear to be getting data. the walk is working. I am using a data template
by jwashburn
Fri Jul 28, 2006 4:42 pm
Forum: Help: General
Topic: SNMP returns data, but no data showing on Graph
Replies: 8
Views: 2262

So I am not getting back data 07/28/2006 02:31:27 PM - CMDPHP: Poller[0] Host[49] SNMP: Host responded to SNMP 07/28/2006 02:31:27 PM - CMDPHP: Poller[0] DEBUG: SQL Exec: "insert into poller_output (local_data_id,rrd_name,time,output) values (967,'magenta','2006-07-28 14:31:00','U')" 07/28/2006 02:3...