Search found 19 matches

by artsx
Mon Jun 17, 2019 8:47 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

just in case someone else reads this forum. issue got resolved by adding below lines to <IfModule mime_module> of apache config file (httpd.conf) of centos and restart of httpd service:

AddType text/css .css
AddType text/javascript .js

this was really insane.

thanks
by artsx
Mon Jun 17, 2019 10:06 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

i fully agree with you, there could be millions of causes for this. however, i need to narrow down the problem, and to my understanding it could be smth related to the apache config. and since i am unable to narrow down myself, that's why i asked for help on the forum, hoping someone more skills can...
by artsx
Wed Jun 12, 2019 5:54 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

ok maybe you are right, since i am not developer and don't know things as you know, but how this happens on all three browsers on two laptops? you think all six browsers are screwing things? personally me i don't think so, it maybe apache related configuration issue or web page related, otherwise on...
by artsx
Tue Jun 11, 2019 9:21 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

in chrome devtools, i see following error,while trying to launch the http://myserver/cacti/: Resource interpreted as Stylesheet but transferred with MIME type text/plain: "http://myserver/cacti/include/themes/modern/jquery.zoom.css?aabc6f45db68bd321ca27338899ef75d". does it give you any idea where t...
by artsx
Tue Jun 11, 2019 5:13 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

i think something is wrong with the source of the application, not letting it to be displayed.
now i have [url]https://www.smarthostingplans.com/ ... -centos-7/[/url], but still running into same issue

can you please let me know what could be the issue?
by artsx
Mon Jun 10, 2019 5:31 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

What version of jquery is it using? . sorry, where i can check that? is it browser related or operating system related? can you tell me more on how i can check that? #### in the devtools console: $().jquery TypeError: $(...) is null or ($ === jQuery)?$().jquery:'no jquery'; "no jquery" or this is r...
by artsx
Mon Jun 10, 2019 5:01 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

second time i got the web graphic on the page and here is the exception i am getting

another exception added.

please need help :(
by artsx
Mon Jun 10, 2019 4:37 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

thanks much for reply. i am connecting via LAN and there is no proxy server between my laptop and the server. also using three different browsers, and all of them reporting same issue. could it be related to database or somehow to the permissions of files? my cacti folder's permissions are apache:ap...
by artsx
Mon Jun 10, 2019 12:41 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

i've upgraded to 1.2.4 (followed this procedure https://www.cacti.net/downloads/docs/html/upgrade.html)

but the issue is still present :(
by artsx
Mon Jun 10, 2019 10:05 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

can you please help guys?
by artsx
Sat Jun 08, 2019 1:05 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

the same issue is present with IE also
tried from another laptop: still no css being loaded. i don't think the issue is on local side or it is browser related, but on the remote(server) side.

any idea is appreciated.
by artsx
Sat Jun 08, 2019 11:58 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

tried on both firefox and chrome. both have same issue. strange thing happened. once i closed the developer console, page got normally loaded. really cannot understand what is going on it does not allow me to attach the source of page. <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta http-equiv='X-UA-Compatible'...
by artsx
Sat Jun 08, 2019 11:29 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

thanks for reply. i think my url_path is correct, however, css files seems to be broken. i've attached the output of web browser console with errors. Expected ‘none’, URL, or filter function but found ‘progid’. Error in parsing value for ‘filter’. Declaration dropped. main.css:2136:10 Error in parsi...
by artsx
Sat Jun 08, 2019 10:16 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken
Replies: 25
Views: 2171

Re: cacti 1.2.3 fresh install web interface broken

tried to "navigate" thru the menu, i found that graphs are shown, even tho they are not correctly filled by real values, but still generated and shown. however, css is not being loaded

can you please let me know how to fight the css issue?