Search found 103 matches

by airwalk
Thu Mar 20, 2008 8:53 am
Forum: Plugin: (MAC Track)
Topic: Newbie - No "User ports up"
Replies: 3
Views: 3614

TheWitness wrote:Look's like the norbay scanner needs an upgrade. However, you should run the scanner in debug manually and post it for other to see. You can edit out the confidential part.

TheWitness
There you are. Please, have a look. Rename txt -> 7z and extract.
by airwalk
Thu Mar 20, 2008 3:34 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: SSH Cacti Plugin 1.0 Released
Replies: 33
Views: 38262

Bring up the Java console and see what errors you are getting. TheWitness Thanks, I got it working somehow. Looks like i had to do a cold restart after changing jar to the signed one. Now there is another problem. I can successfully log on to my cisco with level0 creds. But if try to do "enable" th...
by airwalk
Fri Mar 14, 2008 5:22 am
Forum: Feature Requests
Topic: [SOLVED] System Time in Header
Replies: 29
Views: 19517

Thanks, nice mod!
by airwalk
Fri Mar 14, 2008 5:20 am
Forum: Plugin: (Threshold)
Topic: Error SQL
Replies: 14
Views: 15324

Hi, I get the same error as well. If I downgrade from 0.3.9 to 0.3.8 then it goes away. Has anything been changed in DB in 0.3.9? thold.sql appears to be the same for both versions.
by airwalk
Fri Mar 14, 2008 4:55 am
Forum: Plugin: (MAC Track)
Topic: Newbie - No "User ports up"
Replies: 3
Views: 3614

Newbie - No "User ports up"

Hello, I'm new to mactrack. I've got a couple of Nortel boxes. I added them to mactack and they appear to be polling. But somehow there are no user ports in UP state. What might be the problem? I use get_norbay_switch_ports and get_standard_arp_table . Devices are: ERS-8606 (4.1.3.0), ObjectID: .1.3...
by airwalk
Thu Mar 13, 2008 6:46 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: SSH Cacti Plugin 1.0 Released
Replies: 33
Views: 38262

I get the same error.
Applet asks for a password. I fill it in and then it says "connected" and "online" but the window remains black - no interface at all. I changed the jar to the signed one.
by airwalk
Thu Mar 13, 2008 6:23 am
Forum: Plugin Announcements
Topic: mySNMP - SNMP-Tools for Cacti
Replies: 9
Views: 12453

I get the follwoing error after clicking "Yes" on the page saying "To start the SNMP-Get, press the "yes" button below." Notice: Undefined variable: version in C:\cacti\plugins\mySNMP\mySNMP.php on line 166 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\cac...
by airwalk
Thu Jan 10, 2008 6:09 am
Forum: Plugin General
Topic: zond plug-in v0.34c released
Replies: 123
Views: 167483

johnrembo, I dunno what did you change but it works for me like a charm now!
Thanks for the wonderful add-on.

though templates still don't work...
by airwalk
Tue Dec 25, 2007 3:54 am
Forum: Plugin General
Topic: Syslog daemon on Windows (can logged to database)
Replies: 31
Views: 32243

Thank you pepj for the plugin. Works like a charm! Still, I also had some issues with it. They all pertain to functions.php. First is the leading "new line" character in the message being inserted which results in the lack of closing bracket. Thus sql insert every time returned 0. To overcome it jus...
by airwalk
Mon Dec 24, 2007 5:53 am
Forum: Plugin General
Topic: Plugin "Login" v0.0.1
Replies: 10
Views: 5074

Wonderful!

thanks, browniebrown =)
by airwalk
Mon Dec 24, 2007 5:21 am
Forum: Plugin General
Topic: plugin for download/upload routers switches configuration
Replies: 460
Views: 384149

What message are you asking to be deleted? TheWitness Forget. I was asking to delete the message saying "please, delete this message" because the original message was made by mistake. The following somewhat doesn't relate to the plugin functionality but I feel it could be of use for some. Just FYI....
by airwalk
Mon Dec 24, 2007 5:08 am
Forum: Plugin General
Topic: zond plug-in v0.34c released
Replies: 123
Views: 167483

Firstly, thanks for the wonderful plugin.

Secondly, I've got some issues with the way it works. Why do I have such strange graphs like below? The polling is set to 1000 ms.

PS. By the way, templates doesn't work for me either.

Thanks in advance,
airwalk
by airwalk
Fri Dec 21, 2007 3:17 am
Forum: Plugin General
Topic: plugin for download/upload routers switches configuration
Replies: 460
Views: 384149

please, delete this message
by airwalk
Wed Dec 19, 2007 1:57 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: SNMPv3 with AuthPriv doesn't work
Replies: 3
Views: 1695

Thanks for the feedback, BSOD.

I bet everything is correct since I can see the device if use AuthNoPriv with MD5. But if I switch, for a example, to AuthNoPriv with SHA I no longer see it. It doesn't work either with any type of AuthPriv even if I use MD5. That's the problem.
by airwalk
Tue Dec 18, 2007 8:04 am
Forum: Help: Windows Specific
Topic: SNMPv3 with AuthPriv doesn't work
Replies: 3
Views: 1695

SNMPv3 with AuthPriv doesn't work

Hello, I've got Cacti 0.8.7a and net-snmp 5.4.1. Now I can use snmpv3 only with MD5. Neither SHA nor any kind of privacy doesn't work. Just says "host doesn't respond to SNMP" Though via cmd I can poll using everything. For example, the following command will work as well: C:\net-snmp\bin>snmpwalk -...