Search found 32 matches

by yuval_ba
Sat Nov 13, 2010 5:03 am
Forum: Plugin Architecture
Topic: realtime 0.43 + PIA 2.8 Problem
Replies: 4
Views: 1911

Re: realtime 0.43 + PIA 2.8 Problem

I am having the exact same problem! Installing PIA 2.9 beta2 did not help. Nothing on apache logs Just getting "No Plugins found" What should I check? thanks OK, I guess nothing is better than sleeping over a problem. Although I checked it many times, I woke up deciding it's still a permissions pro...
by yuval_ba
Fri Nov 12, 2010 6:31 pm
Forum: Plugin Architecture
Topic: realtime 0.43 + PIA 2.8 Problem
Replies: 4
Views: 1911

Re: realtime 0.43 + PIA 2.8 Problem

I am having the exact same problem!
Installing PIA 2.9 beta2 did not help.
Nothing on apache logs
Just getting "No Plugins found"
What should I check?

thanks
by yuval_ba
Sun Nov 07, 2010 6:55 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Official Cacti Repository for Plugins and Templates
Replies: 57
Views: 205380

Re: Official Cacti Repository for Plugins and Templates

Hi, First of all, great work with the Official Templates page! it's great! I used the CheckPoint Firewall template and it's also great, thanks. However, I think it has a small error in the XML: Data Templates >> Checkpoint Firewall - fwIfTable >> fwDropPcktsOut >> Data Source Type >> needs to be "Co...
by yuval_ba
Fri Apr 17, 2009 7:35 am
Forum: Help: General
Topic: graphing SNMP timeouts ?
Replies: 1
Views: 499

graphing SNMP timeouts ?

Hi, I was wondering if it's possible to show somehow on a graph that there was an SNMP problem/timeout in collecting the data at that time. lets say a red background etc ... I will explain the motivation: Let's say there is an SNMP problem for a short time with specific device (not cacti related). I...
by yuval_ba
Sun Dec 07, 2008 5:15 pm
Forum: Scripts and Templates
Topic: Cisco BGP Peer Accepted Prefixes count SNMP query
Replies: 17
Views: 31922

Cisco BGP Peer Accepted Prefixes count SNMP query

Hi, Here is an SNMP query that will allow to graph Cisco per BGP peer accepted prefixes count. Few key points: this is a quick and not perfect query, the only input field is the peer IP, and it will only work well for ipv4 af, other af will show the OID suffix, this is due to the way this MIB is bui...
by yuval_ba
Thu Nov 20, 2008 11:51 am
Forum: Help: General
Topic: How to remove/update DS/graphs after router card move?
Replies: 2
Views: 881

Did you already "reindex" that host (press the green circle next to the data query) Reinhard Yes I tried it. it found the new interfaces of course but it was not "merged" with the old ones. I actually tried to read about the re-index feature but could not find something relevant. I don't think I fu...
by yuval_ba
Mon Nov 17, 2008 7:14 pm
Forum: Help: General
Topic: How to remove/update DS/graphs after router card move?
Replies: 2
Views: 881

How to remove/update DS/graphs after router card move?

I'm sure it's discussed but really could not find it. We had a card swapped on a router which changed few interfaces (i.e. Serial0/0 changed to Serial2/0, etc... of course the graphs for these interfaces stops working and I have to create new graphs for the new interfaces. my problems are: I now get...
by yuval_ba
Wed Oct 29, 2008 3:02 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

gandalf wrote:Which version of AGGREGATE are you using?
Reinhard
0.66
but as I wrote, the problem is also on system without AGGRAGATE installed at all. As far as I can tell, It is related to graphs associated to no host.
by yuval_ba
Sun Oct 26, 2008 5:26 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

another thing I found out: this problem seems to be related to graphs that are not associated to any Host or to any Template (host: None, Template: None). In my case these are aggregate graphs created via AGGREGATE. If I associated all my aggregate graphs to some Host then the empty line on the Host...
by yuval_ba
Sat Oct 25, 2008 4:47 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

Is your Cacti system internet facing? If it is, have you disabled the guest user? I suspect that either your system has been hacked, or you have some PHP/Apache error. My cacti is well protected behind a FW. The guest account is disabled and I closely monitor the User Log. Therefore I do not suspec...
by yuval_ba
Tue Oct 21, 2008 5:17 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

Is the "Device" List still fine? Reinhard yes, as far as I can tell, all seems to work fine except the "None" is missing :( and also if I choose the "Any" it disappears and the box remains empty. I know that it's quite minor problem but I must know what messed it up and how to fix it, or I will not...
by yuval_ba
Mon Oct 20, 2008 9:51 am
Forum: Plugin General
Topic: Aggregate plugin - How to graph total traffic?
Replies: 12
Views: 8248

In reply to gandalf discussion request: I am also in need to aggregate multiple traffic graphs and find it hard with current AGGREGATE features. this is quite a common need for us (and I'm sure for many others) to select several interfaces and create aggregate traffic graph. I tend to keep such inte...
by yuval_ba
Mon Oct 20, 2008 7:51 am
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

This is which version of cacti? Do you still have the list of add script commands that you've run against cacti? Reinhard sorry for the delay. my Cacti is 0.8.7b, full details are: CentOS 5.2 PIA 2.1 Spine 0.8.7a the commands I ran were: php add_device.php php add_device.php --description=lns01.hfa...
by yuval_ba
Sat Oct 18, 2008 5:54 pm
Forum: Help: Linux/Unix Specific
Topic: Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)
Replies: 10
Views: 2393

Corrupted graphs menu (after running add_device.php?)

Hi, I had a very well working cacti. but suddenly on the Graphs tab, when in List View. the "Host" and "Template" drop-down menus are corrupted, the "None" option is missing and I only get a blank line there. I'm not sure when it happened, but I think the last thing I did was add device via the CLI ...
by yuval_ba
Fri Oct 17, 2008 9:28 pm
Forum: Help: General
Topic: Parsing SNMP-OID with suffix?
Replies: 5
Views: 7871

funny, I was just struggling with that exact problem when I came across this post :) My solution is to use the index that includes the .1.1, and in order to get the peer address I use OID/REGEXP as source like this: <bgpPeerAddr> <name>Peer Address</name> <method>walk</method> <source>OID/REGEXP:.*\...