CactiEZ remove the watermark "Created using CactiEZ"

Templates, scripts for templates, scripts and requests for templates.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
logistics
Posts: 2
Joined: Thu Apr 27, 2017 6:39 pm

CactiEZ remove the watermark "Created using CactiEZ"

#1 Post by logistics » Thu Apr 27, 2017 6:57 pm

Hi I want to remove the watermark "Created using CactiEZ". If I click debug mode on the graph, any graph. Where it says script RRDTOOL I see this option set --watermark "Graph made by CactiEZ" I'm not sure where I can go and remove the text and change it to my own value. So it would change it for all the graphs I make. Its' running Cacti v0.8.8a.

cigamit
Developer
Posts: 2771
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: CactiEZ remove the watermark "Created using CactiEZ"

#2 Post by cigamit » Fri Apr 28, 2017 5:24 pm

Its under Settings. Or you can just disable the Watermark plugin.

logistics
Posts: 2
Joined: Thu Apr 27, 2017 6:39 pm

Re: CactiEZ remove the watermark "Created using CactiEZ"

#3 Post by logistics » Sat Apr 29, 2017 2:12 am

:D Thank You. It worked. Cacti is Amazing. Great job on CactiEZ. I had the Cacti 1.0.X version installed but I SNMP data being graphed from the router was not accurate. CactiEZ doesn't have that issue. Great Work. Thanks!

Post Reply