Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Mon Oct 15, 2018 8:46 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Reportit plugins problem
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 7:54 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 10, 2008 10:51 pm
Posts: 6
Location: BeiJing China
Hi all

I have setup reportit(v0.6.1) in my cacti .
When i began to build a report template,the error appears:

Error: Save Failed.
Error: Unable to unlock this template without defined measurands




I dont know what the problem is ,any help will be appreciated.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 1:09 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue Jun 13, 2006 1:17 am
Posts: 788
Location: Cologne, Germany
Hi!
Save it as locked. After that there will appear two blue links in the right upper corner. Create one measurand and then you're able to unlock the template.

Best regards
-Andreas-

PS: It's not easy to configure ReportIt at the first time,
but after you've understood how to configure it you'll realize that it's really flexible.

_________________
Hat das Blümchen einen Knick, war der Schmetterling zu dick! ;)
reportit v0.7.5a
SNMPAgent v0.2.3
Download ReportIt | Download SNMPAgent | ReportIt SVN | ReportIt Templates | Wish list


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 1:41 am 
Offline

Joined: Sun Aug 10, 2008 10:51 pm
Posts: 6
Location: BeiJing China
Thanks for your advice .

After I add the template with it locked,nothing happened . I cannot see the two blue links anywhere . The windows has no changes .


:-?

[/img]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 2:41 am 
Offline

Joined: Sun Aug 10, 2008 10:51 pm
Posts: 6
Location: BeiJing China
Do I need other plugins to be setup first ? Or there is something wrong with my cacti configuration?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 4:36 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue Jun 13, 2006 1:17 am
Posts: 788
Location: Cologne, Germany
If you're using Mysql 4.x it's necessary to patch ReportIt before. It's also available under Sourceforge.

Best regards
-Andreas-

_________________
Hat das Blümchen einen Knick, war der Schmetterling zu dick! ;)
reportit v0.7.5a
SNMPAgent v0.2.3
Download ReportIt | Download SNMPAgent | ReportIt SVN | ReportIt Templates | Wish list


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 7:23 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 10, 2008 10:51 pm
Posts: 6
Location: BeiJing China
my cacti : 0.8.7b
my mysql : mysql-5.0.51a-linux-i686-glibc23
my php : 5.2.6
my apache : httpd-2.2.9


any other possible reason ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Reportit plugins problem
PostPosted: Wed Jan 10, 2018 6:47 am 
Offline

Joined: Wed Jan 10, 2018 6:43 am
Posts: 3
Hi,

Anyone found a solution? please do help as I am assigned the first task at the new job and I am stuck :(

thanks in advance


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group