Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Wed Aug 16, 2017 10:33 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mactrack
PostPosted: Thu Dec 26, 2013 8:32 am 
Offline

Joined: Sat Jul 02, 2011 7:26 am
Posts: 10
Dears;

kindly note that i facing problem after added device in Mactrack plugin, anyone can check the steps with me:
1- create Site (only site name added).
2- no need for (connectivity option) and other option configured.
3- Device type, i want to add cisco 3750X, anyone help for the below setting:
--> device type: switch/hub
--> System Description Match ?????????
--> Vendor snmp Object ID Match ???????????
--> MAC Address Scanning Function ?????????
--> Serial Number Base OID ?????????????

because Error device status has been appear.

Best Regards
Nadeem


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mactrack
PostPosted: Fri Dec 27, 2013 3:17 am 
Offline
Cacti User
User avatar

Joined: Sat May 26, 2012 9:25 pm
Posts: 59
I recomend create a device before creating a device type. When you created a device, you should see System Description, Snmp Object ID, and some other parameters on device page, and then enter this parameters on device type page. Usually only one "match parameter" is required. You should also select an appropriate scanning functions for your device type, i.e. for Cisco Catalyst 3750X you must select function get_catalyst_dot1dTpEntryPort, or get_generic_switch_port (function names written AFAIR, so they could be differrent).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mactrack
PostPosted: Thu Jan 16, 2014 7:08 am 
Offline

Joined: Sat Jul 02, 2011 7:26 am
Posts: 10
Thanks, i fixed the problem, problem in the Device type setting, i create the device type without add any OID only Cisco IOS Software .

Best Regards
Nadeem


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Mactrack
PostPosted: Sat Feb 14, 2015 4:58 am 
Offline

Joined: Sat Feb 14, 2015 4:41 am
Posts: 1
I already checked along the forum and I find that there was already a report for this bug and also that it had resolved and posted under the subversion version 2109.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group