filehash not created in the directory output

Support questions about the Network Weather Map plugin

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
crobas
Posts: 9
Joined: Mon Oct 24, 2016 6:57 am
Location: Florianópolis - Santa Catarina

filehash not created in the directory output

#1 Post by crobas » Mon Nov 14, 2016 9:15 am

Hello,

I have a problem. When creating a new map the filehash is not generated in the output directory and the map does not appear.
I checked for permission and apparently ok.
And when I create the new map I do not get any error logs.

I checked the bank and it's ok, the filehash is created in the bank, but not in the directory output.
I updated php and weathermap but did not solve the problem.

User avatar
Howie
Cacti Guru User
Posts: 5333
Joined: Thu Sep 16, 2004 5:53 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: filehash not created in the directory output

#2 Post by Howie » Mon Nov 14, 2016 3:38 pm

I know you know the first steps, because you posted the exact same question last week...

1) check if there are log entries for your new map

2) check if there is a WEATHERMAP STATS line (e.g. did weathermap finish normally)

3) If there is no STATS line, try increasing memory_limit in php.ini
Weathermap 0.98 is out! & QuickTree 1.0. Superlinks is over there now (and built-in to Cacti 1.x).
Some Other Cacti tweaks, including strip-graphs, icons and snmp/netflow stuff.
(Let me know if you have UK DevOps or Network Ops opportunities, too!)

crobas
Posts: 9
Joined: Mon Oct 24, 2016 6:57 am
Location: Florianópolis - Santa Catarina

Re: filehash not created in the directory output

#3 Post by crobas » Thu Nov 17, 2016 8:37 am

Hello Howie,



1) check if there are log entries for your new map

I have some maps with error in some links.


2) check if there is a WEATHERMAP STATS line (e.g. did weathermap finish normally)

11/15/2016 09:53:41 AM - WEATHERMAP: Poller[0] STATS: Weathermap 0.98 run complete - Tue, 15 Nov 16 09:53:41 -0200: 33 maps were run in 41 seconds with 0 warnings.


3) If there is no STATS line, try increasing memory_limit in php.ini

I added memorial in php. ini

before

Memory_limit = 128M

now

Memory_limit = 512M


Even so when I created a new map I get the message: "This map has not Been created yet."


I was able to create a new map by turning off the maps with error. So new maps are created.
I can add the hosts and links without problem, but the link is without throughput

I will correct the error of the other maps, if I continue with some problem I inform you.

Thank you very much!

Post Reply