[Please Help] Threshold Management Error,

Support questions about the Threshold plugin

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
kasonyip
Posts: 2
Joined: Wed Oct 10, 2018 1:24 am

[Please Help] Threshold Management Error,

#1 Post by kasonyip » Wed Oct 10, 2018 1:54 am

Dear all,

I want to delete unnecessary field in Threshold.

Can you help me to fix it?
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (49.04 KiB) Viewed 470 times

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2670
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: [Please Help] Threshold Management Error,

#2 Post by netniV » Thu Oct 11, 2018 1:41 pm

Those fields are what THold can be set against and come from the data source in question.

kasonyip
Posts: 2
Joined: Wed Oct 10, 2018 1:24 am

Re: [Please Help] Threshold Management Error,

#3 Post by kasonyip » Fri Oct 12, 2018 3:19 am

netniV wrote:Those fields are what THold can be set against and come from the data source in question.

Can you provide some step to help me to remove it?

Because I did not find where can remove it in THold.

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2670
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: [Please Help] Threshold Management Error,

#4 Post by netniV » Mon Oct 15, 2018 5:35 pm

If there are no values displaying on them, it is likely that they aren't being used. They are displayed so that you can create a threshold if you wish to.

Post Reply