Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Fri Mar 22, 2019 12:20 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Cacti 1.2.2 Auto Threshold not working
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 8:53 am 
Offline
Cacti User

Joined: Mon Mar 03, 2008 2:07 pm
Posts: 85
I have recently upgraded my cacti installation to 1.2.2 and all went well except for the following. I can add host and graphs fine (graphs do populate) but when I attempt to select Auto-Create Thresholds from the device page I get the following pop up box "Either No Template or Thresholds Already Exists. No Thresholds Were Created". The host does have a device template defined. When this host was running 0.8.8b this was not an issue at all. Any suggestions would be appreciated.


UPDATE: So the above template issue was because after an upgrade I needed to associate the Associated Threshold Templates to the device template. So I am now able to create thresholds
with no problem. I still have a problem where when I add a new host and create the thresholds the thresholds page doesn't show any current values for the thresholds. I have checked the
rrd and it is being populated after each polling.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group