Graphs Tree Mode

Announcements concerning Plugins for Cacti

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
newblood1030
Posts: 2
Joined: Thu Jan 21, 2016 4:01 pm

Graphs Tree Mode

#1 Post by newblood1030 » Thu Jan 21, 2016 4:39 pm

Hi guys

Who can tell me which settings must be edited to display arrows on the tree mode, they are currently listed with bullet.
When I install the cacti arrows were deployed, then install some plugins (ReportIt) and only shows bullet.

Some info about my system
- Cacti: 0.8.8b
- Settings 0.71
- Reportit 0.7.5a

I appreciate your help .Thanks
Tree_Mode.jpg
Tree_Mode.jpg (34.3 KiB) Viewed 1847 times

newblood1030
Posts: 2
Joined: Thu Jan 21, 2016 4:01 pm

Re: Graphs Tree Mode

#2 Post by newblood1030 » Mon Feb 01, 2016 11:01 am

I solved my problem.
Plugin ReportIT --> this problem is the result of JQuery being loaded by Cacti

For those who have the drawback I tell them the solution:
1. go to dir on cacti plugins for edit setup.php cacti/plugins/reportit/setup.php
2. comment the line that loads the jquery

function reportit_page_head(){
?>
<!--<script type="text/javascript" src="<?php echo URL_PATH; ?>plugins/reportit/lib_ext/jquery/jquery-1.4.2.min.js"></script>-->
<?php
}

3. Restart Apache

Regards

Post Reply