Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Thu Dec 13, 2018 12:04 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: [SOLVED] faults, anomalies in Cacti 1.1.38 and cacti 1.1.28
PostPosted: Mon Nov 19, 2018 12:33 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 01, 2018 10:09 am
Posts: 38
Hello All,
I have generic problems with both versions of cacti shown in title.
I have two servers, one has been rolled back to 1.1.28, because after upgrading
to 1.1.38 - graphsp were being created with gaps.

Both servers are vmweare vm's. both are using spine for poller, .28, and .38.

cron job set for 5 minutes, spine set for 1 minute.
The permissions seem to be ok.
graph from 1.1.28:
Attachment:
cacti-1.1.28-juniper-gaps.JPG
cacti-1.1.28-juniper-gaps.JPG [ 20.68 KiB | Viewed 35 times ]



The graphing issue: gaps, gaps with gray vertical bars, seem to be device dependent.
We have seveal Juniper MX80 devices and all of these with

The 1.1.38 version :
Attachment:
19-Nov-graphs-gaps.JPG
19-Nov-graphs-gaps.JPG [ 28.76 KiB | Viewed 35 times ]


any suggestions?

eholz1


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group