Help please... Upgraded to 1.2.3 stuck at Error screen

Post support questions that directly relate to Linux/Unix operating systems.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
cjolly3053
Posts: 48
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:30 am
Location: Nashville, TN
Contact:

Help please... Upgraded to 1.2.3 stuck at Error screen

#1 Post by cjolly3053 » Tue Apr 02, 2019 2:26 pm

Upgraded to 1.2.3 and now stuck at the error screen and not sure what to do...

Here is the upgrade screen when I started it:
cactierror1.JPG
cactierror1.JPG (107.66 KiB) Viewed 237 times
And now if I reboot or refresh I just get the following:
cactierror2.JPG
cactierror2.JPG (91.18 KiB) Viewed 237 times
Any ideas on how to continue???? or how to find out what happened???

cjolly3053
Posts: 48
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:30 am
Location: Nashville, TN
Contact:

Re: Help please... Upgraded to 1.2.3 stuck at Error screen

#2 Post by cjolly3053 » Tue Apr 02, 2019 2:47 pm

So it looks like after letting it sit a few cacti came up but no graphs are showing but a page I had that monitors graphs shows a graph with no data since I took the server down to upgrade it.
cactiups.JPG
cactiups.JPG (42.42 KiB) Viewed 235 times

cjolly3053
Posts: 48
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:30 am
Location: Nashville, TN
Contact:

Re: Help please... Upgraded to 1.2.3 stuck at Error screen

#3 Post by cjolly3053 » Tue Apr 02, 2019 2:54 pm

** Update **

So I guess I just need to patient.... I found out if I logged out and back in this appears to have fixed the issue of seeing graphs.

Now just waiting to see if the graphs will start updating. Realtime is working so expect them to update.

Post Reply