[Solved] Empty plugins.php page - Urgent !

Support for the Plugin Architecture

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
dnsanjeewa
Posts: 2
Joined: Tue Nov 24, 2009 9:14 am

[Solved] Empty plugins.php page - Urgent !

#1 Post by dnsanjeewa » Tue Nov 24, 2009 9:24 am

Hello members,
Here is my cacti info :
===============================================
Cacti Version - 0.8.7e
Plugin Architecture - 2.5
Poller Type - Cactid v
Server Info - Linux 2.6.18-164.el5
Web Server - Apache/2.2.3 (Red Hat)
PHP - 5.1.6
PHP Extensions - libxml, xml, wddx, tokenizer, sysvshm, sysvsem, sysvmsg, standard, SimpleXML, sockets, SPL, shmop, session, Reflection, pspell, posix, mime_magic, iconv, hash, gmp, gettext, ftp, exif, date, curl, ctype, calendar, bz2, zlib, pcre, openssl, apache2handler, dbase, gd, ldap, mysql, mysqli, PDO, pdo_mysql, pdo_sqlite, snmp
MySQL - 5.0.77
RRDTool - 1.3.8
SNMP - 5.3.2.2
Plugins
  • Realtime Graph Viewer (realtime - v0.4)
    RRD File Cleaner (RRD Cleaner - v0.38)
    Device Monitoring (monitor - v0.9)
    Network Discovery (discovery - v0.9)
    Cycle Graphs (Cycle Graphs - v0.7)
    Login Page Mod (loginmod - v1.0)
    Router Configs (routerconfigs - v0.1)
    Global Plugin Settings (settings - v0.6)
    Thresholds (thold - v0.4.1)
    Watermark (watermark - v0.1)
    PHP Network Weathermap (weathermap - v0.96a)
    NTop Viewer (ntop - v0.1)
    Host Info (hostinfo - v0.2)
=======================
All worked great but after i tried to install syslog plugin today with
$plugins [] = 'syslog';
, i can't see my plugin management page info. I commented syslog plugin again with
//$plugins [] = 'syslog';
, but It is simply like this :

Image

That makes me mad because i'm about to do a presentation about this cacti in day after tomorrow.

Pls help.
Last edited by dnsanjeewa on Tue Nov 24, 2009 9:57 am, edited 1 time in total.

dnsanjeewa
Posts: 2
Joined: Tue Nov 24, 2009 9:14 am

#2 Post by dnsanjeewa » Tue Nov 24, 2009 9:57 am

I found out that there was a previous post like this and view apache log in /var/log/httpd/error_log.
Then it clearly says this is due to a error in routerconfig plugin. So i removed it and it is now showing,

Post Reply