Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Wed Aug 16, 2017 11:02 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Resolving "Old PIA"
PostPosted: Tue Mar 22, 2016 2:03 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 15, 2015 9:06 am
Posts: 11
I have installed the latest Cacti for Windows built, version 0.8.8g. However, when I tried to run several of the plugins, one specific example is Network Weathermap 0.97c, in the Plugin Management page, I am getting a status of "Old PIA". Weathermap will not load even their example.conf file (not sure if that is PIA related). I looked at the PIA download section and the latest it has is 0.8.7h date 25 Sept 2011. Surely, Cacti 0.8.8g is using a PIA much newer than that.

Any idea if I need to upgrade the PIA module in Cacti 0.8.8g to get weathermap to work? If so, where can i get the latest that will work with this version of Cacti?

How do I check what version of PIA come with Cacti 0.8.8g?

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Resolving "Old PIA"
PostPosted: Tue Mar 22, 2016 2:49 pm 
Offline
Developer

Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Posts: 2604
Location: B/CS Texas
No, that is stating that the weathermap plugin is loading via the "Old Plugin Architecture" method, instead of the new method. You can safely ignore that. The Plugin Architecture is built into Cacti now, and there is no need to ever install a newer PA.

_________________
CactiEZ CD


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Resolving "Old PIA"
PostPosted: Tue Mar 22, 2016 3:02 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 15, 2015 9:06 am
Posts: 11
I was hoping that the PIA was an easy fix to the weathermap problem I am having--i.e. a blank weathermap tab and weathermap can't pull in the example.conf that came with the installation as the tutorial said to use as a starting point.

Thanks for the response.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Resolving "Old PIA"
PostPosted: Tue Mar 22, 2016 3:07 pm 
Offline
Developer

Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Posts: 2604
Location: B/CS Texas
Blank pages can generally be symptomatic of either a permission issue, or PHP Errors (with PHP Errors turned off in php.ini).

_________________
CactiEZ CD


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group