Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sun Oct 21, 2018 10:29 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: cacti 0.8.8b not graphing correctly
PostPosted: Wed Oct 10, 2018 7:12 pm 
Offline

Joined: Fri May 23, 2014 12:13 am
Posts: 3
Good Day!

Recently I had updated my internet connection from 100Mb to 200Mb. After 1 week from upgrade, Cacti is still showing
100Mb graph actual usage but based on the management of the monitored device our actual usage had already reach
190 - 200Mb. I tried tweaking my data templates after reaching some forums but cacti's graph had gone worst. Now
its only graphing less than 20MB. Anybody pls I need your help.

Thank you,

Best Regards,


Attachments:
interface traffic data template setting.jpg
interface traffic data template setting.jpg [ 132.22 KiB | Viewed 29 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cacti 0.8.8b not graphing correctly
PostPosted: Sat Oct 13, 2018 7:36 pm 
Offline
Cacti Pro User
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am
Posts: 605
Go-to the data source and turn on info mode, it'll give you the rrdtool command to correct it.

_________________
Before history, there was a paradise, now dust.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: cigamit and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group