Graphing Problem

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
ashvillerob
Posts: 7
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:01 pm

Graphing Problem

#1 Post by ashvillerob » Fri Nov 11, 2005 5:34 pm

I have Cacti (Latest Version) runninig on Solaris 10, everything is working great except for one problem in the graph tree view. Under graph view I only see placeholders for the graph images, but I can click on the placeholder and drill down to the daily, weekly, monthly and yearly graphs and they work perfectly, the graphs display just like they should.

Any ideas why the tree view graphs are not showing up?

User avatar
rony
Developer/Forum Admin
Posts: 6016
Joined: Mon Nov 17, 2003 6:35 pm
Location: Michigan, USA
Contact:

#2 Post by rony » Fri Nov 11, 2005 6:26 pm

Double check that cacti's version of rrdtool matches the version of rrdtool you are running.
[size=117][i][b]Tony Roman[/b][/i][/size]
[size=84][i]Experience is what causes a person to make new mistakes instead of old ones.[/i][/size]
[size=84][i]There are only 3 way to complete a project: Good, Fast or Cheap, pick two.[/i][/size]
[size=84][i]With age comes wisdom, what you choose to do with it determines whether or not you are wise.[/i][/size]

ashvillerob
Posts: 7
Joined: Fri Feb 18, 2005 12:01 pm

That was it

#3 Post by ashvillerob » Fri Nov 11, 2005 8:17 pm

Thanks alot Ronny that was the problem!

Post Reply