no graph shown

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
scen
Posts: 5
Joined: Thu Feb 02, 2006 4:03 am

no graph shown

#1 Post by scen » Thu Feb 02, 2006 4:11 am

Hi,
I am just starting with cacti,
have installed latest version incl. patches.

Have also setup hosts, graphs and receiving data but
I have no graphs shown on the page.

hope you can help me thanks
oliver

++
get a graph now, made manuell php poller.php
how can I made it automatically?

User avatar
rony
Developer/Forum Admin
Posts: 6016
Joined: Mon Nov 17, 2003 6:35 pm
Location: Michigan, USA
Contact:

#2 Post by rony » Thu Feb 02, 2006 11:06 am

Put the poller in your cron or scheduler per the install instructions.
[size=117][i][b]Tony Roman[/b][/i][/size]
[size=84][i]Experience is what causes a person to make new mistakes instead of old ones.[/i][/size]
[size=84][i]There are only 3 way to complete a project: Good, Fast or Cheap, pick two.[/i][/size]
[size=84][i]With age comes wisdom, what you choose to do with it determines whether or not you are wise.[/i][/size]

scen
Posts: 5
Joined: Thu Feb 02, 2006 4:03 am

#3 Post by scen » Sun Feb 05, 2006 10:39 am

hi,
i have checked again and again, but with "cactiuser" it will not work,
I checked with root,
and now it is working
great
Oliver

User avatar
gandalf
Developer
Posts: 22375
Joined: Thu Dec 02, 2004 2:46 am
Location: Muenster, Germany
Contact:

#4 Post by gandalf » Sun Feb 05, 2006 1:16 pm

root is not recommended. Did you check permissions of folders log/ and rra/ as requested by the installation instructions? And did you configure include/config.php for mysql access? Then it should work well with cactiuser
Reinhard

Post Reply