Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sun Aug 20, 2017 11:31 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Custom Data Query doesn't show index column
PostPosted: Thu Mar 16, 2017 3:13 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 11, 2011 9:21 am
Posts: 32
I created a custom data query and it does not show the index column. I'm sure it is something that I've done wrong, but I'm not sure what. I've attached the XML file to this and a screenshot of what I'm seeing. In the screenshot you can see there is no index column. The index column should have the drive letter for the drives that I'm trying to see data for. Any help here is appreciated. Thank you!


Attachments:
WMI_DiskIO.zip [532 Bytes]
Downloaded 16 times
Data_query.jpg
Data_query.jpg [ 56.77 KiB | Viewed 138 times ]

_________________
Operating System: Windows 7 Pro x64
Webserver: Apache 2.2.22
Cacti: .8.8G
Spine: .8.8A (Yes this is correct :-/, but I think I'm using CMD.PHP )
MySQL: 5.5.27 (x86)
PHP: 5.3.17
RRDTool (Cygwin or Win32 version): win32 1.4.5
Net-SNMP: 5.5
Cygwin (cygwin1.dll version): 1007.9.0.0
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group