Graph total bandwidth (in/out)

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
chanthy
Posts: 10
Joined: Tue Oct 24, 2017 8:23 pm

Graph total bandwidth (in/out)

#1 Post by chanthy » Sun Feb 10, 2019 10:02 pm

Dear Team,

Currently i have used default graph template and it shows : current, average, and maximum.
But now i need graph template that show in the picture.

please help advice to me !

Thanks,

Chanthy
Attachments
cacti.JPG
cacti.JPG (24.13 KiB) Viewed 246 times

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2686
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: Graph total bandwidth (in/out)

#2 Post by netniV » Tue Feb 12, 2019 5:06 am

If you want to add the total in/out to the graph, you need to add it as a graph item (probably on the graph template though you can do it to an individual graph if it's not linked to a template).

chanthy
Posts: 10
Joined: Tue Oct 24, 2017 8:23 pm

Re: Graph total bandwidth (in/out)

#3 Post by chanthy » Thu Apr 11, 2019 9:43 pm

I don't have this kind of graph template.
who have this kind of graph template?
Please help to share me.

Your prompt is highly appreciated.

Best,

Post Reply