Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sun May 26, 2019 5:06 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Mon Mar 11, 2019 5:45 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
Dear Users Cacti, we facing issue try to create graph for sysuptime Cisco ASA, we already search and follow instruction on this forum but not work, is there any one can help us for this situation really appreciate we have oid for this 1.3.6.1.2.1.1.3

need advice for some one who already create graph for sysuptime.

Thanks and Regards.


Last edited by monkeydedragon on Mon Mar 11, 2019 6:53 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create grpah sysuptime
PostPosted: Mon Mar 11, 2019 6:06 am 
Offline
Cacti Guru User

Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am
Posts: 2474
You've not been clear what you are unable to do? If you can let us know what you've attempted it may help.

_________________
Official Cacti Developer

Cacti Resources:
Cacti Website (including releases)
Cacti Issues
Cacti Development Releases
Cacti Development Documentation

My resources:
How to submit Pull Requests
Development Wiki and How To's
Updated NetSNMP Memory template for Cacti 1.x
Cisco SFP template for Cacti 0.8.8


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create grpah sysuptime
PostPosted: Mon Mar 11, 2019 6:21 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
netniV wrote:
You've not been clear what you are unable to do? If you can let us know what you've attempted it may help.


we try using script uptime.sh but not data inside graph, and use another method like uptime.xml from forum not work also,
we just want to add graph our device uptime from this oid 1.3.6.1.2.1.1.3 our cacti version 0.8.8c


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 3:05 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
Attachment:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 16.42 KiB | Viewed 118 times ]


no data using uptime.sh any advice.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 4:54 am 
Offline
Cacti Guru User

Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am
Posts: 2474
When you run that at the command line, it gives you the results your expecting? If so, attach the template export and script files here so it can be tested by others.

_________________
Official Cacti Developer

Cacti Resources:
Cacti Website (including releases)
Cacti Issues
Cacti Development Releases
Cacti Development Documentation

My resources:
How to submit Pull Requests
Development Wiki and How To's
Updated NetSNMP Memory template for Cacti 1.x
Cisco SFP template for Cacti 0.8.8


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 5:14 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
netniV wrote:
When you run that at the command line, it gives you the results your expecting? If so, attach the template export and script files here so it can be tested by others.


Hi netniV,

i am trying using this template https://forums.cacti.net/viewtopic.php?t=5951, and put the oid i hope this work, i update to you asap.
Thanks for your time to reply.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 5:26 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
netniV wrote:
When you run that at the command line, it gives you the results your expecting? If so, attach the template export and script files here so it can be tested by others.


Hi netniV,

i use template from this https://forums.cacti.net/viewtopic.php?t=5951 but not working no data display, i use cacti 0.8.8c is there any solution for this..?
Attachment:
Capture.PNG
Capture.PNG [ 14.33 KiB | Viewed 113 times ]



Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 5:30 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
and this is snmpwalk capture
Attachment:
walk.PNG
walk.PNG [ 6.12 KiB | Viewed 113 times ]


Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 7:50 am 
Offline
Cacti Guru User

Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am
Posts: 2474
There are at least 3 templates on that topic, hence why I suggested you post the exact one you used here.

_________________
Official Cacti Developer

Cacti Resources:
Cacti Website (including releases)
Cacti Issues
Cacti Development Releases
Cacti Development Documentation

My resources:
How to submit Pull Requests
Development Wiki and How To's
Updated NetSNMP Memory template for Cacti 1.x
Cisco SFP template for Cacti 0.8.8


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Tue Mar 12, 2019 7:52 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
netniV wrote:
There are at least 3 templates on that topic, hence why I suggested you post the exact one you used here.


this template
Attachment:
template1.PNG
template1.PNG [ 3.16 KiB | Viewed 103 times ]


and this template
Attachment:
template2.PNG
template2.PNG [ 4.88 KiB | Viewed 103 times ]


Thanks for reply


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: cannot create graph sysuptime
PostPosted: Wed Mar 13, 2019 3:57 am 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2015 10:36 am
Posts: 9
is there any solution for this which is we can monitor sysuptine our cisco ASA, need advice for this.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group