Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Thu Jun 27, 2019 3:36 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Having an issues with autom8 and Graph rules
PostPosted: Thu Mar 14, 2019 9:05 am 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 3:37 pm
Posts: 27
Location: toronto
Hey Everyone

I am having an issue with Autom8 on cacti v1.2.2

I have autom8 scanning my lab network 192.168.1.0/24 and I have it adding devices to the Tree properly
however the only graphs being created are the default polling time,ping but not the snmp interfaces

I have attached the graph rule I have in place I am sure there must be something I am not doing right any help would be awesome

Thanks in advanced!


Attachments:
graph rule.JPG
graph rule.JPG [ 103.72 KiB | Viewed 84 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Having an issues with autom8 and Graph rules
PostPosted: Thu Mar 14, 2019 9:16 am 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 3:37 pm
Posts: 27
Location: toronto
Found my mistake!

It was with my expression


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group