Getting wrong (chopped) traffic graph on mikrotik ccr route

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
leostereo
Posts: 10
Joined: Fri Nov 06, 2015 10:08 am

Getting wrong (chopped) traffic graph on mikrotik ccr route

#1 Post by leostereo » Fri Jun 21, 2019 4:56 pm

Hi guys , this is the situation:
Created a new device using both, cisco router and net-snmp generic device have same problem.
Im getting a choped graph when traffic goes avobe 100mbps, similar when you set 32bits counter when 64bits are nedeed.
Using 64bits counter Im getting nan on graph.

It is firt time interface statistics is not working for me.

btw: Dude's graph is ok for this device.

Any idea would be great.
Regards.

RustedKnight
Posts: 37
Joined: Fri Mar 18, 2016 8:49 am

Re: Getting wrong (chopped) traffic graph on mikrotik ccr ro

#2 Post by RustedKnight » Tue Jun 25, 2019 5:25 am

Sounds like an RRD max value issue. What is the highest value it graphs before it chops off? is it around 117 Mb? Was this grpah orriginally built as a 32 bit counter and converted to a 64 bit counter?

leostereo
Posts: 10
Joined: Fri Nov 06, 2015 10:08 am

Re: Getting wrong (chopped) traffic graph on mikrotik ccr ro

#3 Post by leostereo » Fri Jun 28, 2019 6:42 am

RustedKnight wrote:Sounds like an RRD max value issue. What is the highest value it graphs before it chops off? is it around 117 Mb? Was this grpah orriginally built as a 32 bit counter and converted to a 64 bit counter?
Yes ! It is chpped at around 117 mbits.
I created both graphs ... one using 32 and other with 64 bits.
I never converted it after created.
Any idea would be great.
Regards.

Post Reply