Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Mon Jul 22, 2019 2:38 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Can not properly graph mikrotik interface traffic
PostPosted: Fri Jun 28, 2019 9:20 am 
Offline

Joined: Fri Nov 06, 2015 10:08 am
Posts: 10
Hi guys.
Im trying to get 95 percentile traffic graph for my mkt device on cacti platform.
This is what I tryed so far:
cacti versions: 1.2.4 and 1.1.19.
device templates: cisco router , default snmp device , net-snmp device.
mikrotik devices CCR 1009 with routerOS version 6.42.10 and 6.42.6.
This is the result for all possible combinations.
If I choose in/out bits (64-bit,95th) , I got nan.
If I choose in/out bits (95th) I got a chopped graph when traffic goes above 110mbbps aprox.
If I choose in/out bits (64-bit) , I got nan.
If I choose in/out bits ,I got a chopped graph when traffic goes above 110mbbps aprox.

So trying with all combinations have same problem ... I dont know what to do.
It is very frustrating since cacti is very easy to use and never have this problem before.
BTW: Monitoring from the dude , I can graph same interfaces properly ... but there is not 95th on the dude.

Any help would be great,
Regards.
Leandro.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group